Ja s’acosta Setmana Santa, temps de tortells i mones, però jo tenia aquesta recepta pendent de penjar-vos fa molt de temps, una recepta molt antiga i que la Carme Ruscalleda ens la recupera per curar algun que altre estòmac fatigat, ràpid i bo.
INGREDIENTS (per a un comensal)
400 ml d’aigua mineral
1 gra petit d’all
½ ceba petita
una branqueta de julivert
carxofes, bledes, pastanagues
o lluerna
un xic d’oli
sal
PREPARACIÓ
1. En un cassó, poseu-hi l’aigua, i quan arrenqui el bull tireu-hi el gra d’all, el rajolí d’oli, la sal, la ceba a trossos i l’arròs. Deixeu-ho bullir a foc mitjà durant 10 minuts.
2. Afegiu-hi la verdura i deixeu-ho coure 3 minuts.
3. Tireu-hi el peix a talls i deixeu-ho coure 4 minuts. Tasteu-ho i afineu-ho de sal.
4. Aparteu-ho del foc, deixeu-ho reposar 2 minuts i ja es pot servir.
A mi de tant en tant un arrosset d'aquest ja em convé, que amb tants reptes xulos que tenim últimament el pobre no dóna abast!
ResponEliminaa més, ha de ser boníssim!
Petonets!
Sandra
A mi aquests arrossos m'encanten, fan un bé ala panxeta !!!!
ResponEliminaAmb el teu permís em quedo per aquí llegint i com a seguidora.
Petons
menys mal que algú pensa en la nostra salut!!! jijijiji. Apuntada!! petonets guapa
ResponEliminaQuin arròs més gustós, Gemma, me l'apunto per un d'aquests dies d'entre setmana, ja tens raó que l'estómac també necessita reposar...
ResponEliminabo i ràpid! :)
ResponEliminaSalutacions!
Què bo, un arrosset d’aquests sempre entra bé!!
ResponEliminaEl títol de la recepta m’ha fet molta gràcia, sobretot pequè últimament tinc el ventre fatigat de dolços.L’ahuré de provar!!
Molts petonets!
Aquests arrossos són els que em vénen més de gust quan torno cansada d'un dia dur d'escalada... calentó, suau i gustós, ideal per refer-se de l'esforç!
ResponEliminaUn arròs que va molt bé de tant en tant, sobretot desprès d’uns dies fatigosos o de festes.
ResponEliminaPetons
Doncs a mi m'aniria bé qualsevol dia, ha d'estar molt bo! Em guardo la recepta!
ResponEliminaPetonets.
M'ha recordat las sopetes que preparava la mare que malgrat l'aparent senzillesa sempre passaven la mar de bé i deixaven un molt bon gust de boca.
ResponEliminaT'agraeixo, Gemma, l'interés, pero no participo en consursos.
Una abraçada