14.11.11

Ha arribat el meu AIG!

Sembla que aquest any també m’he portat però que molt i molt bé, perquè el meu AIG m’ha enviat el que jo desitjava!
Ja sabeu les disputes que vaig tenir durant una temporada amb les magdalenes, no vaig parar fins aconseguir-les amb un bon barret. A partir de llavors tinc una debilitat especial per aquests dolços, m’agrada molt fer-ne, i per això una de les coses que vaig demanar al meu AIG d’aquest any va ser una d’aquelles safates per posar-hi les càpsules dins, ideals per fer de propulsor i que surtin amb un barret ben espectacular. També trobava a faltar unes càpsules ben boniques, de colors, ja que on visc només en trobo de blanques com la neu. Doncs si, mireu si me n’he portat de bé perquè això és el que m’ha enviat el meu AIG, l’Ana Maria del blog Los manjares de Ana Maria. Dins una caixa molt bonica també hi vàrem trobar un teula de turró de Xixona fet per l'Ana Maria i una bosseta de xufles, fent honor a la seva terra.
Moltes gràcies Ana Maria!!!


5 comentaris:

  1. Doncs ja ens pots fer un munt de magdalenes!!! ,) molts petonets guapa

    ResponElimina
  2. Gemma qué regalos más bonitos, tu AIG ha tenido en cuenta lo de las madalenas ajaj. Disfrútalos y un besazo muy grande para ti y para tu AIG por el detalle. Feliz semana!

    ResponElimina
  3. Qué mones les càpsules per a muffins, són molt maques! Molt bonics els detallets de l'AIG, fan molta il·lusió aquestes cosetes.

    Molts petonets!!

    ResponElimina
  4. Vinga, cap a la cuina a fer magdalenes, i a gaudir de tot plegat!

    ResponElimina
  5. Me alegro de que os haya gustado.
    En el blog tengo la receta de la Horchata, pero es para Thermomix, aunque supongo que con una picadora buena puedes conseguir buenos resultados.

    Besotes.

    Ana María.

    ResponElimina

Entreu, tasteu! i tant si us agrada com si no aquí podeu deixar-nos els vostres comentaris!