27.4.14

Coca de iogurt i poma

Avui us porto tot un clàssic, la típica coca de iogurt la qual transformem fent-li una capa de poma tallada a làmines molt fines.


INGREDIENTS
1 iogurt de llimona
3 ous
a l’envàs del iogurt ¾ d’oli i 1 dit d’aigua
3 envasos de farina
2 envasos de sucre
1 sobre de Royal
3 o 4 pomes Golden

ELABORACIÓ
Mesclem els ous amb el sucre amb una batedora fins que dobli el volum.
Tot seguit hi incorporem l’oli i l’aigua, ho barregem tot bé i hi afegim la farina barrejada amb el llevat passada per un sedàs.
Ho posem en una safata per anar al forn folrada amb paper vegetal untat i i hi anem col·locant per sobre la poma tallada a mitges llunes primes, fins a cobrir tota la massa. Si agrada hi podem escampar una mica de sucre per sobre abans d'enfornar. Ho enfornem a temperatura regular durant uns 30 minuts


Bizcocho de yogurt y manzana

Hoy os llevo todo un clásico, el típico bizcocho de yogurt el cual transformamos haciéndole una capa de manzana cortada a láminas muy finas.


INGREDIENTES
1 yogurt de limón
3 huevos
En el en envase del yougurt ¾ de aceite y 1 dedo de agua
3 envases de harina
2 envases de azúcar
1 sobre de Royal
3 o 4 manzanas Golden

ELABORACIÓN
Mezclamos los huevos con el azúcar con una batidora hasta que esté espumoso.
Acto seguido añadimos el aceite y el agua, lo mezclamos todo bien y añadimos la harina mezclada con la levadura pasada por un cedazo.

Lo ponemos en una bandeja de horno forrada con papel vegetal untado y vamos colocando por encima la manzana cortada a medias lunas finitas, hasta cubrir toda la masa. Si gusta podemos esparcir un poco de azúcar por encima antes de hornearla. Horneamos a temperatura regular durante 30 minutos.

10 comentaris:

  1. Quina llum més bonica!!! M'agrada molt l'acabat tant rústic amb que t'ha quedat, segur que està molt bona.

    Petonets!!

    pd: sóc la Neus de Le Petit Chat Rose que tinc nou blog i el nick ha canviat :)

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  2. Guauu!!!! se ve muy rica!!!! Lo que no veo en la receta es cuando incorporamos el yogurth.
    Un fuerte abrazo.

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  3. Gemma, que bona!! I que ben presentada!!

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  4. Un bizcocho delicioso...yo también utilizo a veces yogur de limón y le da un saborcito muy rico...me encanta con manzana...feliz día guapa

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  5. Aquesta coca no falla mai, i agrada a grans i petits. T'ha quedat perfecte, unes fotografies molt boniques!
    Salutacions, Sandra.

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  6. Aquesta coca no falla mai, i amb poma, ja no es pot demanar més!

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  7. Mmm, una variació deliciosa! Les fotos, precioses :)
    Marta

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  8. Oh Gemma quina bona pinta!

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  9. Acabo de conocer tu blog, por aquí me quedo sin dudarlo y disfrutando de delicias como esta, besosss!!!!

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  10. Con cocas como esta es dificil fallar, tiene una pinta impresonante!!! :)
    Nos quedamos por tu blog para poder seguir tus delicias!
    Petons
    Bea y Mara de I love bundt cakes
    www.ilovebundtcakes.blogspot.com

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