19.5.14

Pastes de te amb ametlles ratllades

Tiene algo que me gusta. Eso es evidente, pero ¿qué es?
Mario Benedetti


Se’ns escapa el curs escolar de les mans i arriben trobades de final de curs, de temporada, amb berenars, dinars, sopars, i aquestes galetes en son ideal per aquestes ocasions, boníssimes i ràpides de fer.


INGREDIENTS
75 grs de mantega
100 grs de ametlles ratllades
100 grs de farina
100 grs de sucre
la ratlladura d’una llimona
1 ou

ELABORACIÓ
En un bol mesclar la mantega (tova) amb les ametlles i el sucre. S’hi afegeix després la farina, la ratlladura de llimona i, per acabar, ½ ou batut com per truita. Tot plegat s’ha de treballar poc, el necessari  perquè els ingredients quedin units.

S’agafa la massa amb una cullereta de les de cafè, es forma una bola aixafada i es col·loca en una safata de forn. Amb un el pinzell es pinten les pastes amb el ½ ou batut restant. Si el vol es col·loca a sobre de cada pasta mitja guinda o una ametlla i es posa al forn a temperatura regular. Quan estiguin daurades es retiren aixecant-les amb un ganivet de punta rodona.

Es deixen refreda.
Es poden guardar varis dues en una caixa de metall.

Font de la recepta: 1080 recetas de cocina de Simone Ortega.


Pastas de té con almendras ralladas

Se nos escapa el curso escolar de las manos y llegan encuentros de  final de curso, de temporada, con meriendas, comidas, cenas, y estas galletas son ideales para estas ocasiones, buenísimas y rápidas de hacer.

INGREDIENTES
75 grs de mantequilla
100 grs de almendras ralladas
100 grs de harina
100 grs de azúcar
la ralladura de un limón
1 huevo

ELABORACIÓN
En una ensaladera se mezcla la mantequilla (blanda) con las almendras y el azúcar. Se añade después la harina, la ralladura de limón y, por último, ½ huevo batido como para tortilla. Todo ello se debe trabajar lo menos posible, sólo lo necesario para que los ingredientes queden unidos.

Se coge masa con una cucharita de las de café, se forma una bola aplastada y se coloca en la chapa del horno. Con el pincel se embadurnan las pastas con el ½ huevo batido como tortilla restante. Si se desea se coloca encima de cada pasta ½ guinda o 1 almendra y se mete a horno mediano. Cuando están doradas se retiran, levantándolas con un cuchillo de punta redonda.

Se dejan enfriar.
Se pueden guardar varios días en una caja de metal.

Fuente de la receta: 1080 recetas de cocina – Simone Ortega

8 comentaris:

  1. que bones, Gemma! I que ben explicades!!

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  2. Que vistoses queden! A més la recepta no pot ser més senzilla...no hi ha excusa per no fer-la!

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  3. Qué delicia de pastas Gemma...me encantan con el toque de la almendra, yo llevo un té y tú pones las pastas ejej...bsts guapa

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  4. Fan una pinta excel.lent, segur que són boníssimes!! un petó!!

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  5. Que bones, Gemma! me les apunto!

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  6. Quina raó que tens Gemma. El cole s'acaba, les activitats extraescolars, els cursos,.... És moment de reunions on tots volem brillar amb el que duem, i amb aquestes galetes segur que triomfem. Les galetes amb ametlles son boníssimes, així que apuntada queda la recepta.
    Petonets guapa. MAR, de EQNME

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  7. Gemma, Me encantan tus recetas y sugerencias. Excelente blog, felicitaciones!!

    Soy Cata tengo el blog: Recetas de Bizcochos los invito a conocerlo, ya que una rica Receta de Bizcocho, facil de hacer siempre es muy util.

    Espero te guste el blog de Recetas de Bizcochos, te parezca util y puedas recomendarlo a tus seguidores.

    Desde ya gracias.
    Saludos Cata

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  8. Quines pastetes més bones! Penc nota.
    Petons!

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