Després, la vida m'ha recordat en moltes ocasions que sempre hi ha un esglaó inferior a l'inferior i també un de superior al superior.
Si tu em dius vine ho deixo tot… però digue’m vine.
Albert Espinosa
Aquest estiu he fet dues tandes de melmelada de préssec, la que vaig publicar per la recepta del 15 i aquesta, del llibre Cuinar és senzill de la Montserrat Seguí. Aquesta fórmula és vàlida tan per préssecs, com per albercocs o prunes, l’únic que jo li vaig donar un toc d’anís estrellat. Us recomano aquesta espècie per a confitures i melmelades, els hi dóna un gust molt especial.
INGREDIENTS
1 kg de prunes, albercocs o préssecs sense pinyol
½ kg de sucre
canyella en rama o anís estrellat (opcional)
ELABORACIÓ
Totes elles es fan de la mateixa manera. La vigília es prepara la fruita, pelada i tallada a trosses. Poseu-la en un recipient, amb el sucre i l’espècie escollida, i deixeu-l’hi unes 12 hores. Després tritureu-la amb un túrmix i ja la podeu coure, uns 20 minuts, tot anant remenant-la ben sovint.
Els meus pares tenen un presseguer molt productiu i cada any també faig melmelada ;)
ResponEliminaAmb anís estrellat, amb vainilla, amb canyella... cada any amb un gut diferent ;)
Qué rabia.... anoche hice mermelada de frambuesas y le puse pimienta rosa... no caí en el anís estrellado y eso que me lo acabo de comprar jajaja... lo apunto para la próxima
ResponEliminaM'encanta la melmelada aromatitzada amb qualsevol cosa, són taaaan bones! T'ha quedat una textura genial! :)
ResponElimina(veig que li treus profit a la tela de topets! jijiji)
Petonets
Sandra
les melmelades casolanes no tenen ni punt de comparació amb les comercials!!!! estan boníssimes!!!! molts petonets bonica
ResponEliminaLa de pruna és la meva preferida. M'encanten les melmelades casolanes!
ResponEliminaFins aviat!
Anna
Les melmelades millor casolanes, les pots fer amb el punt de dolçor que mes t’agradi
ResponEliminaPetons
Como las mermeladas caseras no hay nada, no he probado yo el anis estrellado, voy a buscarlos a ver que tal le va.
ResponEliminaUn besote
Veus, no hi afegeixo especies, la propera!
ResponEliminaPetons.
Que bones són les melmelades casolanes oi???? m'encanten! i des de la recepta del 15 jo tb les faig a casa!!
ResponEliminaMolts petonets guapa!
Jo quan poso alguna cosa normalment em decanto per la vainilla natural, tot i que la veritat és que anis estrellat no ho he fet mai i potser m'agradaria igual o més :)
ResponEliminaNo hi ha res com una melmelada feta a casa, això de l'anís m'agrada!
ResponElimina