Aquesta és d’aquelles receptes que jo faig a ull, ja que és gairebé un clàssic de la meva cuina i a casa ens agrada molt, i trobo que amb l’arribada dels primers freds ja comença a venir de gust un plat calentó. Ja deixem enrera les amanides, els gelats, les llargues vetllades a la terrassa prenent la fresca, la platja, la cridòria dels nens jugant a la plaça, ... i sempre amb aquella sensació que tots els hiverns són iguals i tots els estius diferents.
INGREDIENTS
2 sèpies mitjanes
INGREDIENTS
2 sèpies mitjanes
1 ceba
3 tomàquets
1 fulla de llorer
1 fulla de llorer
patates
pèsols
sal
pèsols
sal
ELABORACIÓ
En una cassola sense gens d’oli coure la sèpia trossejada fins que quedi rossa. Tot seguit hi afegim la ceba tallada ben petita i una mica d’oli i ho anem sofregint a poc a poc, i quan la ceba comenci a agafar color hi incorporem els tomàquets fets puré. Quan aquest tingui ja un aspecte lluent i afegirem les patates tallades a daus i els pèsols, juntament amb la fulla de llorer per donar-li gust. Li donem uns tombs i just ho cobrirem amb aigua calenta, deixant que vagi fent la xup xup fins que les patates i els pèsols siguin cuits.
Es nota que estem a la tardor.... quina fila que fà aquest plat.
ResponEliminaMuas!
Es de les receptes que m'agraden per sucar-hi pa...
ResponEliminapetons
Em sembla que vindré a dinar a casa tev, tot m'agrada moltíssim!! Estic una mica deprimida per l'arribada del fred, només de pensar que hem de passar tot l'hivern em fa molts mandra, sort que podem menjar aquests plats de cullera que a mi m'agraden moltíssim.
ResponEliminatiene una pinta estas patatas para acompañar con un buen trozo de pan, que no veas con que ganas las pillaba
ResponEliminaun abrazo
Gemma,
ResponEliminaUn plat que bé de gust menjar de tant en tant.
Salut.
Si no és el meu plat favorit, si que és el que em desperta més tendresa ja que és el primer plat seriòs que vaig cuinar quan era un nen pre-adolescent.
ResponEliminaA sobre em va sortir bé i ara mira com estem... en blocs i coses jejeje.
Un plat dels de tota la vida i boníssim
ResponEliminaPetons
Este guisadito se ve riquísimo y muy apetecible para esta época del año. besitos...
ResponEliminaMMMMMMMMMMMMMMmmmmmmmmmm pero que boooooooooo!!
ResponEliminaMe encantan estas recetas de toda la vida, hay que ver lo bien que sientan!!!
Pero si es que me esta llegando hasta el olrcitooooo!!! MMMmmmm
Un 10!!!!
BESITOSSSSSS
Gemma; Un plat d'hivern, sempre "igual" però amb un toc sempre "diferent"... molt bona recepta, un clàssic que no tè que morir mai.
ResponEliminaQue vagi de gust Gemma¡¡ :-D
Guaaaauuuuu asó es una cassola y lo demés son bobaes!!!
ResponEliminaque receta tan buena, apetitosa, sana y deliciosa!!!!!
MMMMmmmm me llevo el plato para mañana!!!
Besitossssssssssssssssssssssssss