23.12.13

Els meus millors desitjos per a tots, avui i sempre! ♥

Aquests darrers dies he donat moltes voltes amb com em sento i com sento aquestes dates enguany, com el senyor Scrooge lluitant contra els esperits del Nadal, com si per la xemeneia s’hagués esfumat tot l’esperit d’altres anys. No estic trista, perquè em sento afortunada per tot el que tinc, el que sóc i com sento les coses, però l’any m’ha portat a viure-ho d’aquesta manera i finalment m’hi deixo portar.

Demà, com ja fa dinou anys, faré el sopar de la nit de Nadal, gaudirem de la companyia mútua i brindarem per tot allò viscut i compartit. Ara miro enrere i sou tots vosaltres els que també teniu cabuda en la nostra taula, en els nostres cors, petits i grans moments compartits d’una manera o altre, ja sigui amb quatre paraules, dies o la vida sencera.  Moltes gràcies, gràcies per tots aquests moments, perquè així construïm i vivim la vida.

Els meus millors desitjos per a tots, avui i sempre! 

10 comentaris:

  1. Ademés d'una fotògrafa hi ha dins teu una poeta...precioses paraules... el mateix dic, uns ens inspirem en els altres i no podriem viure sense aquesta simbiosis. Desitjo que siguis molt feliç avui i sempre, i ho poguem compartir!

    ResponElimina
  2. Molt bones festes Gemma, espero que les passis ben acompanayada dels estimats i si no ens trobem abans, que tinguis un bon 2014, una abraçada!

    ResponElimina
  3. Què passis unes bones festes, Gemma!!! Una imatge preciosa, encara que plena de melangia. Que l'any que bé, estigui ple de coses bones i dolçes, per a tots. Petonets i una forta abraçada.

    ResponElimina
  4. que passis molt bon Nadal, Gemma!

    ResponElimina
  5. Graçies a tu Gemma, per les teves paráules i els fets a la cúina...molt grat per tot......paco

    ResponElimina
  6. Estupenda imagen... Un abrazo desde Murcia... Felices fiestas...

    ResponElimina
  7. Tot i haber comentat al Flickr, no volia deixa de tornar a passar per aquí per tornar-te a Felicitar les Festes :) Acava de passar-ho bé amb els teus!!

    ResponElimina
  8. Bones festes a tots vosaltres també Gemma, que passeu uns bons dies en companyia de la familia i amics!
    Salut i una forta abraçada!

    ResponElimina
  9. Hola Gemma,
    Desitjo que es compleixin tots els teus somnis durant l'any 2014 i que segueixis fent les coses tal com les fas: molt bé! Aprofito per a dir-te que estic preparant una trobada de blogaires a Tarragona per al dia 22 de febrer. M'agradaria molt que puguéssis venir.
    Aviat ho posaré al blog. Una forta abraçada,
    Nani

    ResponElimina
  10. Gemma,
    Els meus millors desitjos per a tu i els teus.
    Feliç 2014.




    ResponElimina

Entreu, tasteu! i tant si us agrada com si no aquí podeu deixar-nos els vostres comentaris!