1.2.13

La vuelta al mundo {historias en mi cama}

Darrerament tinc més ganes de fer fotografia exterior que interior, tot i que no disposo de totes les oportunitats que voldria. L’hivern convida a estar dins de casa, abrigar-se del fred, però les poques hores de llum diürna que em queden després de la jornada laboral m’obren aquestes ànsies de sortir a fora, agafar la càmera i capturar tot allò que fa un temps era imperceptible als meus ulls, sentir el vent glaçat a la cara i les mans, i tornar a casa amb una sensació especial, d’estar bé, d’haver-me regalat aquest petit espai, una mica de temps per mi i un munt d’imatges boniques dins la càmera.

La fotografia d’interiors també té molt d’encant, i aquest mes de gener al club fotogràfic La vuelta al mundo ens convidaven a immortalitzar històries en un dels espais més íntims de la nostra vida quotidiana, a mostrar Historias en mi cama. Com en cada nou repte sempre penso el mateix, d’aquí no en sortirà ni una fotografia, però de mica en mica m’hi vaig sentit còmode, les idees es succeeixen, i els dies i les oportunitats se’m tiren a sobre. Desitjo que us agradin.






11 comentaris:

  1. Una xulada de fotos, Gemma. Fan hivern... això d'estar amb el termòmetre... he he. Cal abrigar-se aquest cap de setmana!

    ResponElimina
  2. Gemma,
    Si ens volies impressionar ho has aconseguit amb aquestes fotos. Les trobo ben boniques. Has fet un molt bon paper a la trobada, t'ho dic jo.
    Bon cap de setmana,
    Nani

    ResponElimina
  3. Oh! Que xules!
    M'encanta el tema de les fotos al llit, el trobo molt familiar i molt càlid. Deixa un somriure a la boca molt gran :)

    ResponElimina
  4. M'agrada molt el teu trevall d'aquet mes. Es una serie, es realment "histories en mi cama"... temps per ser dòna, temps per parlar amb els teus a través de l'ordinador, temps per ser mare i compartir lectura amb els nens, temps per cuidar i ejercir de màre...temps de la teva vida. Això es lo interesant d'aquets tallers, que deixem anar coses nostres a través d'un tema igual per tothom...cadasqu li dona l'aire que vol transmetre, sap o sense saber transmet.
    Molt bones fotos. Per mi; les millors, el vestit, la càmara, la màniga amb el portatil... i tots tres llegint.

    ResponElimina
  5. Qué bueno lo que has hecho este mes. Muy tierno e íntimo. Creo que refleja parte de la vida cotidiana, y me ha gustado mucho la foto de tu hijo mirando el termómetro. Real como la vida misma. Buen trabajo. Besitos.

    ResponElimina
  6. Unes fotos precioses !!
    Petons

    ResponElimina
  7. Me encantan todas, si es que haces unas fotografías chulisimas!!

    Besos.

    ResponElimina
  8. Ostres nena, quines fotos més i més maques has fet...intimistes...familiars...m´encanten!! Felicitats, no és fàcil aconseguir transmetre tantes coses com tu has fet :)
    Un petonet

    ResponElimina
  9. Que fotografías tan bonitas, todos leyendo en la cama, y hasta un peque con el termómetro, espero que ya esté recuperado! Un buen trabajo Gemma, un besito

    ResponElimina
  10. Ohhh quines fotos tant boniques!!!
    Has descrit amb les fotos la teva vida més intíma!!

    ResponElimina
  11. Son chulisimas... me encantan! esos niños son preciosos!...
    besotes

    ResponElimina

Entreu, tasteu! i tant si us agrada com si no aquí podeu deixar-nos els vostres comentaris!