8.5.12

ZAZ {una recomenació musical contra la melangia}

El passat 2 de maig vaig fer 40 anys. Encara no hi ha hagut ni pastís ni celebració {ni tampoc ser si n’hi haurà}, però aquell dai em van despertar dos petons enormes, i això és el que em fa realment feliç! {el pastís segurament apareixerà, tot és qüestió que a la que escriu li’n vingui ganes de posar-s’hi;-)}.

Sóc una persona senzilla, que viu en un pis senzill {a vegades també una mica un desastre!} i acostumo a emplenar la meva vida de coses senzilles, d’aquelles que m’emocionen des del primer moment, que em fan viure intensament cada hora, cada minut, cada segon... i celebrar els aniversaris m’agrada especialment. Però aquest aniversari ha passat..., bé, ha passat i prou {sembla que quan fas un número tan rodó tot ha de ser més especial}. Però els misteris de la vida sempre et sorprenen, i quan et sembla que tot plegat ha de passar sense pena ni glòria, un any més i prou, la vida et torna a sorprendre i sembla que tots els astres estiguin al teu favor perquè els somnis també truquin a casa teva. El mes de juny ens n’anem a PARÍIIIIIS!!!

No us podeu ni imaginar lo emocionada que estic, en Marc i en Guillem ja han  dibuixat la Tour Eiffel al calendari i ja conten els dies, les hores i els minuts que falten per marxar!!!

I per anar fent boca, avui us porto aquesta joia del país veí que vaig descobrir al blog Tea on the moon, una altra joia molt recomanable. Una veu fantàstica, no us quedareu indiferents, enganxa de debò!


Dels 5 als 11 anys estudia solfeig, violí, piano, guitarra i cant coral al conservatori de la seva ciutat natal, Tours. Als 15 assisteix a classes de cant, i als 20, gràcies a una beca local, pot matricular-se en el CIAM de Burdeos  (Centre per a la informació i les activitats musicals).
Cantant del grup de blues Fifty Fingers, membre d’un quintet de jazz, una de les quatre veus de Izar-Adatz, conjunt basc format per setze integrants amb els quals està de gira durant dos anys cantant per festes majors de pobles i petites ciutats, guanyadora de la tercera edició de  Génération Réservoir, contesta a l’anunci classificat del grup Don Diego buscant cantant i Isabelle Geoffroy és converteix en ZAZ.
L’any 2006 decideix marxar a París i, juntament amb els seus amics Germain i Mister T, comença a actuar en petits locals i en els carrers de Montmartre. El 2007 contesta a un nou anunci, aquest de Kerredine Soltani, qui produeix el seu primer disc i compon alguns dels seus temes. Aquest surt al mercat el mes de maig de 2010 i es converteix número 1 en vendes físiques durant tres setmanes consecutives amb més de 150.000 exemplars venuts (un disc de platí i un d’or) i número 3 en vendes digitals.

Us deixo dues de les seves cançons, Je veux i Le long de la route. Desitjo que en gaudiu!



No ser si es pot està més contentaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! :-))

17 comentaris:

  1. Ohh felicitats atrassades i que vagi molt i molt bé per París!!! És una ciutat preciosa, almenys a mi em te enamorada, sempre que tinc la oportunitat de torna-hi no la deixo perdre, jeje.

    Molts petonets!!

    ResponElimina
  2. Hola Gemma,
    la Zaz és una meravella! Jo la vaig descobrir fa uns mesos i ara ja forma part de la meva banda sonora. Et recomano una canço d'aquelles "estripades" que fan posar la pell de gallina: Eblouie par la nuit
    http://www.youtube.com/watch?v=KDcgOpUp2nc
    Feliç aniversari !!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Anònim9.5.12

      Moltes gràcies, també m'agrada molt. Ja l'havia escoltada però no n'havia vist el video.
      Petons!!!

      Elimina
  3. Anem per passos: primer de tot, moltes felicitats pel teu aniversari; en segon lloc, dius que vas a París? aquesta és una gran notícia i una gran alegria per a tu i els teus nois! En tercer lloc, gràcies per la teva recomanació musical, l'escoltaré!

    Passa-t'ho bé!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Anònim9.5.12

      Gràcies M.Àngels! Encara falta, a finals de juny, però tot arriba. Em sento feliç, per mi i els meus fills. Serà bonic!

      Elimina
  4. Muchas felicidades guapísima espero que pasaras un estupendo día con tu familia y gracias por las recomendaciones, ahora mismo le doy al play ejej. besitos y feliz día

    ResponElimina
  5. Moltíssimes felicitats encara que endarrerides! tens raó, hi ha vegades que l'aniversari passa, simplement passa i no saps perquè, però no et quedis sense pastís;-)
    Per cert, si hi ha un lloc a la teva maleta t'acompanyo a Paris, quina enveja!!!! jo tinc un mal record de la meva estada allà i he de tornar per millorar-ho ;-) algun dia hi tornaré. Que gaudiu molt, ja veig els nens tots emocionats, que bé!
    Ara vaig a conèixer la ZAZ, ja et diré.
    Un petonàs

    ResponElimina
    Respostes
    1. Anònim9.5.12

      Gràcies, guapa! Jo també vaig estar en una ocasió a París, dos dies, i em va deixar massa indiferent {deuria ser el moment perquè París és preciòs i mai et deixa indiferent}. Per això hi torno, però aquesta vegada la companyia no pot ser millor!!!

      Elimina
  6. Per molts anys!!!!
    Escolta, has de fer pastís sí o sí, eh? Res de tenir mandra, que els 40 anys s'han de celebrar! :)
    I aquest viatge a París és com un regal d'aniversari, oi?

    ResponElimina
  7. Per moooooooolts anys!!! A viam si fem una trobada bruixetil i ho celebrem!! Tu fes-te un bon pastís i ho celebres amb aquests dos sols!!
    Que bé París!!!!!!! a mi m'encanta!
    petonets guapa!

    ResponElimina
  8. Moltes felicitats!!!!!
    Que vagi molt bé per Paris amb els teus noiets, ja portaràs fotos!;)
    Petons

    ResponElimina
  9. Gemma, abans de res i encara que sigui amb retard, per molts anys!!
    Espero que gaudiu molt de Paris, es una ciutat per viure-la plenament. Ah! també et vull dir que m'ha agradat molt ZAZ, tant la veu com la música, serà qüestió de seguir-la.
    Una abraçada

    ResponElimina
  10. Ains Gemma, perque no em vas dir que era el teu cumple???? jjooororrr, be, per molts anys encara que sigui tard!!!!!!! 40, quina bonica xifra. Espanta però es una bona dècada ja veuràs. Petons i m'ha agrdat molt el grup!

    ResponElimina
  11. Nena, per molts d´anys, amb pastís o sense pastís sempre és una alegria fer un anyet més!! T´he entès perfectament, som de la mateixa quinta jajaja així que sé molt bé què és això de la melangia...
    Paris vos encantarà!!! desitjo que vos ho passeu d´allò millor :))
    Petonets estimada

    ResponElimina
  12. Moltes, moltes felicitats:))
    París la ciutat de l'amor? o la ciutat és l'acompanyament a tanta felicitat!!
    que gaudiu d'allò més,
    no deixis d'anar al museu de Rodin, t'agradarà. Hi ha un jardí romàntic preciós: http://www.musee-rodin.fr/
    hi ha unes pastisseries amb unes tartaletes de crema i pera...
    Felicitats!! de tot cor,

    ResponElimina
  13. Ohhhh!!!! Primer de tot mooooltes felicitats!!!!! Cada any a la seva manera es especial i així ho celebrem encara que passi de puntetes, així que benvinguts 40 (confeso que em fan una mica de por i s'estan apropant cada cop mes :-)))) I París..... es mooolt bonica, disfruta-la mooolt i m'expliques a la tornada, perque nosaltres anirem aquest estiu ;-))) Així que somi a seguir escoltant ZAZ!!! PEtonsssss

    ResponElimina

Entreu, tasteu! i tant si us agrada com si no aquí podeu deixar-nos els vostres comentaris!