28.5.12

El temps entre costures {María Dueñas}

Mentre llegia El temps entre costures pensava que el llibre tenia l’argument ideal per a fer-ne una pel·lícula, i tot buscant una fotografia de la portada del llibre per a aquesta entrada he trobat la notícia que Antena3 n’acaba de rodar una sèrie. Una història que enganxa, molt bons actors (Adriana Ugarte, Tristán Ulloa, Peter Vives, Hannah New, Alba Flores, Elvira Mínguez i Raúl Arevalo, entre d’altres), uns escenaris captivadors (Tànger, Tetuan, Madrid i Lisboa), els ingredients ideals per a convertir-se en una sèrie d’èxit, igual que ho ha estat el llibre.


Argument:
Sira Quiroga, filla d’una modista, just abans d’esclatar la guerra civil abandona el seu nuvi amb el que està apunt de casar-se per fugir a Tànger darrera un amor desbocat, un home al que en prou feines coneix que la precipitarà a la traïció i l’abandonament.
Abandonada a la seva sort, sense diners i amb deutes aliens pendents, passa a Tetuan on, amb l’ajut de noves amistats de reputació una mica dubtosa, acabarà obrint un taller de costura per a dones de militars i diplomàtics establerts al nord d’Àfrica.
Al seu taller estableix amistat amb Rosalinda Fox, amant del primer ministre d’afers exterior de Franco, una anglesa que la introduïrà en un món d’informats i espies dins el marc polític de l’imminent esclat de la Segona Guerra Mundial.

Una novel·la amb una ambientació històrica extraordinària, uns personatges molt ben perfilats, uns escenaris molt ben descrits, una història que enganxa des del primer moment, dels darrers llibres que he llegit que m’ha agradat més, ...no, m’ha fascinat!

Us el recomano!

9 comentaris:

  1. Hauré de correr a acabar de llegir el llibre... vaig comprar-lo per Sant Jordi, i estic per la meitat... quina bona noticia que facin una serie.... M´agrada!!!! petons

    ResponElimina
  2. Gracias por informarnos, he oído hablar muy bien de esta novela, besitos y feliz semana

    ResponElimina
  3. M'apunto la recomanació, de cara a l'estiu m'agrada tenir lectures pendents ;)

    ResponElimina
  4. Jo el vaig llegir, i penso al mateix... es molt bo...però no m'ha deixat un record imberroble!!! Ara be, es una lectura d'aquelles que et pasar les hores ràpides!!!!!

    ResponElimina
  5. Anònim28.5.12

    A mi també em va encantar Gemma, una història fantàstica que enganxa moltíssim!

    ResponElimina
  6. Jo vaig pensar el mateix. Molt bon llibre
    Rosa Maria

    ResponElimina
  7. A mi em va agradar molt. Em vaig quedar amb ganes de més...Al final em feia falta continuar llegint.
    La meva mare era modista i moltes coses que hi descriuen al llibre em recordaven el talleret d'ella: les robes, les clientes, el tot...
    Nani

    ResponElimina
  8. Un llibre maquíssim...però no sé si veuré la sèrie.Ja saps que passa després de llegir un llibre com els teus personatges cap ni un.

    ResponElimina
  9. Es un llibre que tinc en pendents de llegir
    Petons

    ResponElimina

Entreu, tasteu! i tant si us agrada com si no aquí podeu deixar-nos els vostres comentaris!