Fogons

28.12.09

La cuina vegetariana

PRESENTACIÓ
Cuina saludable

PETITS ENTRANTS O ENTREMESOS
Amanida de cuscús
Amanida niçoise
Escalivada
Tomàquets a la provençala

SOPES I CREMES
Crema de carbassa amb llenties vermelles

LLEGUMS I VERDURES
Croquetes de pastanaga
Croquetes de patates i cigrons {sense gluten i sense lactosa}
Quiche de ceba i carbassó
Samfaina

BESCUITS I PASTISSOS
Bescuit de xocolata {sense ou}
Magdalenes de coco {amb farina d'espelta}
Magdalenes de gerds i magdalenes de canyella amb cor de xocolata
Magdalenes de iogurt especiales {o sense ou}
Magdalenes sense gluten
Pastís de mores silvestres i pomes
Pastís de pomes (pastel de manzanas caidas)
Pastís de recuit amb confitura d'avellanes i prunes
Tortada de xocolata

GALETES
Galetes {sense mantega}
Galetes d'avellanes
Galetes de sésam, canyella i taronja
Galetes de civada

POSTRES DE CULLERA
Arròs amb llet d'ametlles
Flam amb llet de coco
Flam d'ou amb llet de soja

CONSERVES I CONFITURES
Confitura d'avellanes i prunes

SUCS, BATUTS I LIQUATS
Liquat de remolatxa, pastanaga i poma
Comparteix

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Entreu, tasteu! i tant si us agrada com si no aquí podeu deixar-nos els vostres comentaris!

‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web
Amb la tecnologia de Blogger.