Fogons

28.12.09

El forn de pa

MASSES
Tècnica d’amassat de Richard Bertinet
Massa blanca
Massa d’oli

Massa per pizza

AMB MASSA BLANCA
Pa de motlle

AMB MASSA D’OLI
Base de pizza amb massa d’oli
Pizza amb mozzarella

AMB MASSA DOLÇA
Brioix de Julia Child
Pa de llet amb panses i nous
Pa de poma amb panses i coco
Pa de nous, pases i canyella
Pa de ratafia amb avellanes i panses
Pa amb xocolata

AMB PANIFICADORA
Brioix de Julia Child

Pa amb xocolata
Pa de llet amb panses i nous
Pa de motlle
Pa de poma amb panses i coco
Pa de nous, panses i canyella
Pa de ratafia amb avellanes i panses
Pa semi-integral d'espelta

Pizza
Comparteix

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Entreu, tasteu! i tant si us agrada com si no aquí podeu deixar-nos els vostres comentaris!

‹
Inici
Visualitza la versió per a web
Amb la tecnologia de Blogger.