tag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post5778279781552423605..comments2023-10-07T02:35:01.421-07:00Comments on Fogons: Caramel líquid (per a postres o gelats)Gemmahttp://www.blogger.com/profile/18068530375181845866noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-58195446298236668672010-02-11T05:24:26.088-08:002010-02-11T05:24:26.088-08:00gracias por visitar mi blog
ese caramelo es el mis...gracias por visitar mi blog<br />ese caramelo es el mismo que yo hago<br />un besoIsahttps://www.blogger.com/profile/07935913347466192893noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-85474735071078291792010-02-09T23:36:17.228-08:002010-02-09T23:36:17.228-08:00Doncs si, jo sempre en tinc de fet i no es fa malb...Doncs si, jo sempre en tinc de fet i no es fa malbé, dura molt, i llavors fer un flam és un plis plas!<br />Salut!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-39515354805585906742010-02-09T15:41:00.624-08:002010-02-09T15:41:00.624-08:00Hola!! quina idea més bona, no ho havia pensat mai...Hola!! quina idea més bona, no ho havia pensat mai això de fer sucre cremat per guardar i després tan sols s´ha de calentar...la copio...petonets!!!MªJose-Dit i Fethttps://www.blogger.com/profile/18294636726234948151noreply@blogger.com