tag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post3689059991125061879..comments2023-10-07T02:35:01.421-07:00Comments on Fogons: Tarta Tatín (segona fórmula)Gemmahttp://www.blogger.com/profile/18068530375181845866noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-40824876502128892342011-12-15T13:34:27.643-08:002011-12-15T13:34:27.643-08:00Què bona! i vas trobar bé tots els estris per fer-...Què bona! i vas trobar bé tots els estris per fer-la per que t'ha quedat sensacional. PetonetsLa cuina de l'Erihttps://www.blogger.com/profile/13881827952614727432noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-80392414430908657232011-12-14T05:48:01.855-08:002011-12-14T05:48:01.855-08:00Mol bona aquesta tartà i maca.
Una abraçada.Mol bona aquesta tartà i maca.<br />Una abraçada.Ramon Juanolahttps://www.blogger.com/profile/01493212161418681423noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-9650464480090727562011-12-13T11:40:35.707-08:002011-12-13T11:40:35.707-08:00Les tartes tatin sempre estan boníssimes
PetonsLes tartes tatin sempre estan boníssimes<br />PetonsFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-53497663185834934952011-12-12T08:04:08.203-08:002011-12-12T08:04:08.203-08:00;M'has fet venir ganes de manjar-me! fa temps ...;M'has fet venir ganes de manjar-me! fa temps que no en faig! amb la pasta trencada també ha d'estar molt bona!Teresahttps://www.blogger.com/profile/15962411942246864623noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-49876261778096754902011-12-12T01:38:07.841-08:002011-12-12T01:38:07.841-08:00Què bona la tatin,q uina pinta! m'encanta i am...Què bona la tatin,q uina pinta! m'encanta i amb una mica de gelat o nata ja és la bomba! <br />Amb pasta de full en comptes de massa trencada també queda molt bona!<br /><br />Molts petonets guapa!!Albahttps://www.blogger.com/profile/09838057634605646238noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-35172667880249987772011-12-12T01:14:29.760-08:002011-12-12T01:14:29.760-08:00Una segona fórmula també molt bona, amb la pasta t...Una segona fórmula també molt bona, amb la pasta trencada ha de quedar un contrast de textures molt bo. I si la recepta és de la Montserrat Seguí, té l'èxit assegurat ;)<br />Les fotos de les Tatin mai els fan justícia, oi?Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-76327545062174000182011-12-11T13:58:33.992-08:002011-12-11T13:58:33.992-08:00Té molt bona pinta aquesta tatin.I con dius si nin...Té molt bona pinta aquesta tatin.I con dius si ningú no hi ajuda No passa res: <br />PetonsQUIMAhttps://www.blogger.com/profile/02314519575143490503noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-69932142116820464992011-12-11T12:28:38.208-08:002011-12-11T12:28:38.208-08:00Sóc una fan de les tatins, aquesta té un aspecte s...Sóc una fan de les tatins, aquesta té un aspecte sensacional!Visc a la Cuinahttps://www.blogger.com/profile/13891227490277416693noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-24388068633882965572011-12-11T11:13:14.944-08:002011-12-11T11:13:14.944-08:00Hola Gemma, guapa tu
nena te pinta de estar morta...Hola Gemma, guapa tu<br /><br />nena te pinta de estar mortal, anoto formula Secreta, je,je<br /><br />Bones Festes i mil petonets maca,SusannaEn Roc a la Cuinahttps://www.blogger.com/profile/01267953621534304429noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-39676691916697149402011-12-11T00:47:19.365-08:002011-12-11T00:47:19.365-08:00Com m'agrada la tatin! I recepta de la Seguí? ...Com m'agrada la tatin! I recepta de la Seguí? Segur que boníssima!<br />Petonets<br />SandraAnonymousnoreply@blogger.com