tag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post2987069893211892336..comments2023-10-07T02:35:01.421-07:00Comments on Fogons: Pastís de pastanaga amb nous i cocoGemmahttp://www.blogger.com/profile/18068530375181845866noreply@blogger.comBlogger25125tag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-76463293610856182212014-09-24T02:43:09.747-07:002014-09-24T02:43:09.747-07:00a mi em tornen boja aquets pastíssos ta quedat bon...a mi em tornen boja aquets pastíssos ta quedat bonissim segur gemma guapa.<br />sort a la teva carrera de cuinera.<3Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-69949162680719000772014-06-05T10:48:26.558-07:002014-06-05T10:48:26.558-07:00Quin blog més xulo, felicitats!!
M'estic anim...Quin blog més xulo, felicitats!!<br /><br />M'estic animant a fer aquest pastís, i pensava en la possibilitat de fer-lo amb farina i sucre integral, serien les mateixes quantitats i proporcions llavors?<br /><br />Merci!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-61194958023514434062013-09-17T00:32:06.376-07:002013-09-17T00:32:06.376-07:00Si, tens raó, potser si, pero tu prova! :)
I si no...Si, tens raó, potser si, pero tu prova! :)<br />I si no tinguessis ous o no en puguessis menjar? oi que al principi t'espavilaries a buscar alternatives sense saber ben bé què posar-hi i exactament quines proporcions posar-hi? doncs crec que això és la cuina, enginy! Està bé lo de ser perepunyetes, ajudes als demés a millorar! Gràcies! :))Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-20612872497755057022013-09-16T05:23:02.470-07:002013-09-16T05:23:02.470-07:00Moltes gràcies i perdona per ser un perepunyetes, ...Moltes gràcies i perdona per ser un perepunyetes, això havia pensat, però com els ous no es donen tasses .... doncs el tema de les proporcions falla una mica ;) <br /><br />Gràcies de nou, a veure si trobo una estona per fer-lo!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-27923322968280454852013-09-13T01:36:12.985-07:002013-09-13T01:36:12.985-07:00Per mi són tasses tipus café amb llet o un got, és...Per mi són tasses tipus café amb llet o un got, és igual, com que les proporcions sempre es medeixen en tasses llavors no hi ha error, l'únic que si són mes grosses o més petites et sortirà més massa o menys, llavors només has d'adequar-ho al motlle a utilitzar.<br />Gracies pel comentari!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-60906207005539043112013-09-12T09:58:19.869-07:002013-09-12T09:58:19.869-07:00No sé si ho fiqueu en algun altre punt del blog o ...No sé si ho fiqueu en algun altre punt del blog o si es tracta d'una mida estàndard en el món dels postres, però, la mida de tasses, es refereix a tasses de cafè? mida d'un vas normal? algun altra?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-71010602342490961452012-09-18T00:50:12.204-07:002012-09-18T00:50:12.204-07:00No, no en porta, però suposo que amb llevat et va ...No, no en porta, però suposo que amb llevat et va sortir igual de bo.<br />Moltes gràcies pel comentari!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-72632866927926837722012-09-17T13:31:48.692-07:002012-09-17T13:31:48.692-07:00Ahir vaig fer aquesta recepta, vaig cobrir-lo amb ...Ahir vaig fer aquesta recepta, vaig cobrir-lo amb xocolata negra i és simplement ESPECTACULAR,!<br />Només una cosa: et vas deixar la llevadura? Jo n'hi vaig posar un sobre.<br />Moltes gràcies!<br />MireiaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-11807427643174727162012-08-06T08:13:00.920-07:002012-08-06T08:13:00.920-07:00Ostres, moltes gràcies! T'explico, sóc una mic...Ostres, moltes gràcies! T'explico, sóc una mica novatilla en el tema de la cuina i amb un forn nou (acabada d'independitzar, vaja!).<br />Podria ser que hagués tret el pastís massa ràpid del forn i per això hagués baixat de cop? Cal deixar-lo reposar a dins una estona? Cal posar el forn amb l'aire o només de dalt i baix? Massa preguntes potser... Però no desistiré! :)<br />Una abraçada!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10153819754536572343noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-15066696465318464882012-08-05T07:36:18.062-07:002012-08-05T07:36:18.062-07:00Maria, el vaig fer tal i com posa la recepta. Ostr...Maria, el vaig fer tal i com posa la recepta. Ostres, quan he vist el comentari m'has fet anar a buscar la fotocòpia de la recepta original a veure si m'havia menjat algun pas però no, és tal i com l'explico, no porta llevat. No és un cake que quedi molt alt però a mi no em va baixar gens. El tornaré a fer i t'explico si hi veig alguna cosa diferent, fa temps que el vaig fer i no el recordo massa.<br />Gràcies per fer-lo però hem d'aconseguir que surti bé.<br />Una abraçada!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-30924041277355431992012-08-05T05:54:52.763-07:002012-08-05T05:54:52.763-07:00Hola! He provat la recepta perquè m'ha semblat...Hola! He provat la recepta perquè m'ha semblat fantàstica i fàcil de fer. De moment tinc el pastís refredant-se però ja veig que no ha quedat com el vostre... Com ho feu perquè un cop tret del forn la massa no torni a baixar? M'ha quedat ben prim un altre cop!<br />Salutacions,<br />Maria.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10153819754536572343noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-47740409469336688882012-08-05T05:54:38.395-07:002012-08-05T05:54:38.395-07:00Hola! He provat la recepta perquè m'ha semblat...Hola! He provat la recepta perquè m'ha semblat fantàstica i fàcil de fer. De moment tinc el pastís refredant-se però ja veig que no ha quedat com el vostre... Com ho feu perquè un cop tret del forn la massa no torni a baixar? M'ha quedat ben prim un altre cop!<br />Salutacions,<br />Maria.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10153819754536572343noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-10209985874617010332011-08-05T05:40:25.432-07:002011-08-05T05:40:25.432-07:00Gemma ha de ser boníssim! I les fotos són molt mol...Gemma ha de ser boníssim! I les fotos són molt molt xules!<br />Petonetsel taller de cuinahttps://www.blogger.com/profile/17159844375585978866noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-85227466744142833732011-08-04T14:28:35.444-07:002011-08-04T14:28:35.444-07:00Quina feinada que se m'està girant veient tot ...Quina feinada que se m'està girant veient tot això que cuines!Visc a la Cuinahttps://www.blogger.com/profile/13891227490277416693noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-29428843435672890322011-08-04T06:09:56.516-07:002011-08-04T06:09:56.516-07:00Té molt bona pinta!! :)Té molt bona pinta!! :)Kristallehttps://www.blogger.com/profile/08777104359667438975noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-82401232306273212692011-08-04T03:54:36.687-07:002011-08-04T03:54:36.687-07:00Me gusta y me gusta, así que me quedo de seguidora...Me gusta y me gusta, así que me quedo de seguidora tuya, espero no perderme nada de lo que pongas.<br />besosCUATRO ESPECIAS Por ELENA ZULUETA DE MADARIAGAhttps://www.blogger.com/profile/03227322737118625161noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-12403818286806608142011-08-02T23:42:39.165-07:002011-08-02T23:42:39.165-07:00Coco y zanahoria!!! Ummmm.... buensísimo!Coco y zanahoria!!! Ummmm.... buensísimo!Adesalambrarhttps://www.blogger.com/profile/05024892100206811334noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-61532451945396319202011-08-02T13:15:17.394-07:002011-08-02T13:15:17.394-07:00Hola Gemma, a mi también me hubiera gustado pasar ...Hola Gemma, a mi también me hubiera gustado pasar una noche, en una mesa degustando la magia del Bulli, pero no he tenido esa oportunidad...<br /><br />Este Bizcocho tiene una pinta exquisita, a mi que el coco no me va mucho, reconozco que en bizcochos esta delicioso!<br /><br />Muchas gracias por tu comentario, me haría mucha ilusión que encontraras un hueco para participar en el concurso.<br /><br />Un beso grande!Cuinerahttps://www.blogger.com/profile/07423542337890819792noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-42929292385538679972011-08-02T11:21:39.180-07:002011-08-02T11:21:39.180-07:00Hola Gemma!que me he venido para acá a echar un vi...Hola Gemma!que me he venido para acá a echar un vistacillo al bizcocho. Me encanta el bizcocho de zanahoria y cuando la batata o la calabaza están de temporada aprovecho y cambio de naranja que en el sabor se parecen mucho. Lo del mundo Bulli estoy contigo. A mí siempre se me ha quedado grande y mis entendederas no dan para tanto... por muy genio que se sea, que digo yo que una cosa no debería estar reñida con la otra...<br /><br />En fin, nosotras al bizcocho y con tu permiso traigo la botellica, bien fría para que nos siente mejor:-P<br />BesosMaite (Mai)https://www.blogger.com/profile/06964525036179050144noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-17515613451144897252011-08-02T00:29:39.555-07:002011-08-02T00:29:39.555-07:00Gemma, aquest carrot cake ha de ser boníssim amb ...Gemma, aquest carrot cake ha de ser boníssim amb el coco!! Jo, del tema del Bulli opino com tu. ;)<br />Petons!Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-61092177311621903352011-08-02T00:08:17.291-07:002011-08-02T00:08:17.291-07:00M'encanten les coques de pastanaga, queden mol...M'encanten les coques de pastanaga, queden molt més sucoses. Ha de ser boníssima per esmorzar.<br />Després de l'stage ja me'n vaig de vacances, així que vinc a desitjar-te molt bon estiu. Ens veiem el setembre!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-3679692576643704322011-08-01T06:09:49.780-07:002011-08-01T06:09:49.780-07:00que bona queda la pastanaga als pastissos!!! té un...que bona queda la pastanaga als pastissos!!! té una pinta increíble!!! molts petonets guapa (m'agrada molt vere que ja tornes a estar súper activa!!! ;P)Judithhttps://www.blogger.com/profile/07689790679503047870noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-65897382012023064762011-08-01T05:55:28.887-07:002011-08-01T05:55:28.887-07:00Me encantan los pasteles de zanahoria, y el coco r...Me encantan los pasteles de zanahoria, y el coco realza aún más su sabor, lo probaré seguro. Yo tampoco he vivido la experiencia de El Bulli y ya me hubiera gustado snifHevahttps://www.blogger.com/profile/06534208350587943532noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-45051861323030740132011-08-01T05:50:54.285-07:002011-08-01T05:50:54.285-07:00Gemma, aquesta combinació m'agrada molt!!! t&#...Gemma, aquesta combinació m'agrada molt!!! t'ha quedat fantàstic!!Teresahttps://www.blogger.com/profile/15962411942246864623noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-43757578433737509322011-08-01T03:00:29.120-07:002011-08-01T03:00:29.120-07:00Ais, els pastissos de pastanaga em xiflen!! Ara fa...Ais, els pastissos de pastanaga em xiflen!! Ara fa molt que no en faig cap... el teu té una pinta boníssima Gemma! I l'has guarnit molt i molt bé, jejeje!<br />Petonets<br />SandraAnonymousnoreply@blogger.com