tag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post2791516693649819898..comments2023-10-07T02:35:01.421-07:00Comments on Fogons: Pasta chouxGemmahttp://www.blogger.com/profile/18068530375181845866noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-60296199997707798192011-05-03T09:12:06.409-07:002011-05-03T09:12:06.409-07:00Hola Gemma! me alegro de que te gustase el cake y ...Hola Gemma! me alegro de que te gustase el cake y como has dicho, mejora con los días pero no ha llegado ni al tercero, jajaja.. Un besito y enhorabuena a tí por los petit choux :)365 sonrisashttps://www.blogger.com/profile/13030935233009727244noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-8333687372092340792011-05-02T07:41:28.579-07:002011-05-02T07:41:28.579-07:00El tortell te molt bona pinta per fora, ara deu co...El tortell te molt bona pinta per fora, ara deu costar mes de coure, però les lioneses t¡han quedat fantàstiques ¡¡¡ ja no vull pensar con deuen estar de bones rellenas. <br />Jo també vaig intentar fer tortell pel ram i la veritat es que la esxperiencie no va ser del tot satisfactoria. <br />PetonsQUIMAhttps://www.blogger.com/profile/02314519575143490503noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-35644020901532227862011-05-02T07:32:46.651-07:002011-05-02T07:32:46.651-07:00La pasta choux és una massa neutre que tan serveix...La pasta choux és una massa neutre que tan serveix per farcir de dolç com de salat. Com tu dius, l'important és el farcit de dins ;)<br />I s'ha de menjar el mateix dia de fer-la, prohibit posar-la a la nevera!<br />És estrany que les lioneses et quedessin bé i el tortell no... potser necessitava una mica més de forn?<br />A casa sempre fem les lioneses a casa, queden molt més bones que les comprades, oi?Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-60448636998682444952011-05-02T06:55:10.005-07:002011-05-02T06:55:10.005-07:00Gemma, què bé aquest pas a pas de la pasta choux. ...Gemma, què bé aquest pas a pas de la pasta choux. Tot et va quedar molt bé. QUina pena que el tortell es desinflés...<br />A mi la massa choux tampoc em diu res per sí sola, com bé dius és molt soseta. Pe`ro ben acompanyada, la cosa canvia molt!!<br /><br />Molts petonets!!Albahttps://www.blogger.com/profile/09838057634605646238noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-77640631021062686782011-05-02T02:06:01.373-07:002011-05-02T02:06:01.373-07:00Un post realment didàctic i amb un premi final gol...Un post realment didàctic i amb un premi final golafre i deliciós. Felicitats!<br />Una abraçadajosephttps://www.blogger.com/profile/03435152638088335292noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-44444809201988987972011-05-02T01:39:44.457-07:002011-05-02T01:39:44.457-07:00Gracias Gemma, fantastico paso a paso!!!
BesosGracias Gemma, fantastico paso a paso!!!<br />BesosHevahttps://www.blogger.com/profile/06534208350587943532noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-22598622913909601742011-05-01T13:53:24.112-07:002011-05-01T13:53:24.112-07:00Però quina pasta choux més guapa, Gemma! Les fotos...Però quina pasta choux més guapa, Gemma! Les fotos parlen per si soles, com devien disfrutar els teus noiets!Visc a la Cuinahttps://www.blogger.com/profile/13891227490277416693noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-36644495054759050362011-05-01T13:28:28.691-07:002011-05-01T13:28:28.691-07:00Veus, jo només ho he intentat amb lioneses però en...Veus, jo només ho he intentat amb lioneses però en més gran no, clar que després del que has dit millor no ho provo.<br />Petonets i felicitats, encara que sigui tard, al Marc.Coses de Llàbirohttps://www.blogger.com/profile/16829312925401226346noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-32081923025397893522011-05-01T12:16:24.802-07:002011-05-01T12:16:24.802-07:00Hola,
Això de la pasta "choux" sembla fà...Hola,<br />Això de la pasta "choux" sembla fàcil... però no ho és tant eh? A mi la primera vegada em va quedar "xof", però a la segona vaig servir una recepta del Narcís del bloc "La Lionesa" i em va ajudar molt. Potser si que va quedar un pel cru el tortell, però es veu, molt, però que molt maco!!!! Petonets!La cuina de l'Erihttps://www.blogger.com/profile/13881827952614727432noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-45313473817195902612011-05-01T11:21:27.584-07:002011-05-01T11:21:27.584-07:00i no és molt difícil??? t'ha quedat molt bé!!!...i no és molt difícil??? t'ha quedat molt bé!!! tu segueix provant receptes que després les fem nosaltres! jajajaja. Molts petonets guapaJudithhttps://www.blogger.com/profile/07689790679503047870noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-63945109782546049782011-05-01T11:00:05.128-07:002011-05-01T11:00:05.128-07:00Segur que quan tornis a intentar el tortell, et qu...Segur que quan tornis a intentar el tortell, et quedarà tan bé com les lioneses, oi que no en va quedar ni una?Glòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-642390145713349652011-05-01T10:22:32.998-07:002011-05-01T10:22:32.998-07:00Hola Gemma, a mi m'agrada molr fer la pasta ch...Hola Gemma, a mi m'agrada molr fer la pasta choux, tant per fer postres com aperitius salats i també he fet algun tortell i a mi m'ha quedat be. Potser tenia poc tems de forn?<br />Un altre dia segur que et surt...<br />Una abraçadaGEMMAhttps://www.blogger.com/profile/13132745942384084895noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-78630615728780324992011-05-01T08:19:57.323-07:002011-05-01T08:19:57.323-07:00Ostres, jo no m'hi he atrevit mai! Ets una val...Ostres, jo no m'hi he atrevit mai! Ets una valenta!<br />Amb els teus fills segur que teniu una conya amb els tortells!! jejeje a la foto sembla xulíssim!<br />Petonets<br />SandraAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-36754963330763197002011-05-01T01:08:32.010-07:002011-05-01T01:08:32.010-07:00Quina bona recepta, farcits de crema o trufa una d...Quina bona recepta, farcits de crema o trufa una delicia. Els consells de la quantitat d´ous molt correcta, si ens passem esgarrem la recepta. Petons i bon diumenge.Joaquinahttps://www.blogger.com/profile/01540046930115994138noreply@blogger.com