tag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post6564061849229040423..comments2023-10-07T02:35:01.421-07:00Comments on Fogons: Pastís SacherGemmahttp://www.blogger.com/profile/18068530375181845866noreply@blogger.comBlogger21125tag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-83329876724798834492011-05-11T09:21:47.701-07:002011-05-11T09:21:47.701-07:00Gloriós. No vull dir res més.Gloriós. No vull dir res més.Rubenhttps://www.blogger.com/profile/11910207641849212756noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-7855945238953342982011-05-08T02:56:00.608-07:002011-05-08T02:56:00.608-07:00Per molts anys guapa!!!! Quin pastís mes bó, es es...Per molts anys guapa!!!! Quin pastís mes bó, es espectacular. M´agradat la masa del pa de pessic amb farina d´ametlla, el provaré. Les marietes una passada, que boniques, bona troballa. Petons,Joaquinahttps://www.blogger.com/profile/01540046930115994138noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-51136715071228512112011-05-07T05:50:26.718-07:002011-05-07T05:50:26.718-07:00Per molts anys!!!!
Ostres quina pinta té el pastís...Per molts anys!!!!<br />Ostres quina pinta té el pastís.... i jo que estic en plena operació bikini...llàstima<br />PetonsGemmahttps://www.blogger.com/profile/10480825148558209096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-58460709749214386702011-05-06T13:30:30.031-07:002011-05-06T13:30:30.031-07:00Un pastís Sacher molt maco.
Quint detall els esca...Un pastís Sacher molt maco. <br />Quint detall els escarabats.<br />Gràcies per passar per La Lionesa<br />Bona cuinaNarcíshttps://www.blogger.com/profile/08233648414082347853noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-26774330447146467102011-05-06T10:29:49.556-07:002011-05-06T10:29:49.556-07:00Moltes felicitats!!!!!!!!!!!!! Quina passada de pa...Moltes felicitats!!!!!!!!!!!!! Quina passada de pastís! Realment t'ha lluït noia, un pastís de luxe. I la foto del tall és espectacular. Ja imagino com de bo hauria d'estar! PetonetsLa cuina de l'Erihttps://www.blogger.com/profile/13881827952614727432noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-1629672186514513672011-05-05T14:06:26.839-07:002011-05-05T14:06:26.839-07:00Per molts anys guapa! Aquest pastís és digne d'...Per molts anys guapa! Aquest pastís és digne d'una gran celebració! Visca la pastissera!Visc a la Cuinahttps://www.blogger.com/profile/13891227490277416693noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-33483653369662989342011-05-05T11:11:48.092-07:002011-05-05T11:11:48.092-07:00Gemma, t'ha quedat espectacular, de debò! Quin...Gemma, t'ha quedat espectacular, de debò! Quin brillo té a glasa i què perfecte t'han quedat les capes. <br />A mi també em va cridar molt l'atenció al bloc de la Gemma i tinc ganes de provar lo!!i si és per xocoadictes, encara més!! :P<br /><br />Molts petonets bonica!!Albahttps://www.blogger.com/profile/09838057634605646238noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-30383933192642012472011-05-05T08:45:55.315-07:002011-05-05T08:45:55.315-07:00Hola Gemma, guapa tu
PER MOLTS ANYS MACA, un past...Hola Gemma, guapa tu<br /><br />PER MOLTS ANYS MACA, un pastís de 10, ...i quines marietes tan maques, m´encanten les marietes i en faig colecció...je,je<br /><br />gràcies per compartir aquest versió de la Sacher, queda anotada, segur que la provo<br /><br />mil petonets i felicitats SusannaEn Roc a la Cuinahttps://www.blogger.com/profile/01267953621534304429noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-59280512268726627222011-05-05T08:13:18.324-07:002011-05-05T08:13:18.324-07:00Gemma,
Per molts anys!!
El Sacher per a mi es el ...Gemma, <br />Per molts anys!!<br />El Sacher per a mi es el rei indiscutible dels pastissos. T'ha quedat amb una pinta brutal.<br />Una abraçadajosephttps://www.blogger.com/profile/03435152638088335292noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-59109019805358709482011-05-05T04:26:21.392-07:002011-05-05T04:26:21.392-07:00Soc Xocolate adicte !!! Moltes felicitats !!!
pet...Soc Xocolate adicte !!! Moltes felicitats !!!<br /><br />petonetsIsabelhttps://www.blogger.com/profile/05123985820947274355noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-4086176983635694042011-05-05T04:12:13.574-07:002011-05-05T04:12:13.574-07:00per molts anys, gemma! i felicitats pel pastís, es...per molts anys, gemma! i felicitats pel pastís, es veu 'tremendo'! jo també el vaig triar fa poc per l'aniversari del meu fill i té l'èxit assegurat.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-35436864303474528742011-05-05T02:28:30.255-07:002011-05-05T02:28:30.255-07:00Heva, és laboriosa pero vale la pena! Animate, que...Heva, és laboriosa pero vale la pena! Animate, que le va a encantar. Besitos!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-14091098725011306992011-05-05T02:26:11.871-07:002011-05-05T02:26:11.871-07:00Moles gràcies, moltes gràcies moltes!!!!!
La Gemma...Moles gràcies, moltes gràcies moltes!!!!!<br />La Gemma té raó, el tema de la farina d'ametlla al pa de pessic és genial, s'ha de provar!<br />Vaig anar a la botiga dels 'xinus' a buscar un 3 i un 9 i em vaig trobar amb aquesta sopresa, em van agradar molt. Diuen que en la cultura xinesa les marietes són signe de bona sort i jo ja n'he tingut en conèixer-vos!<br />Una abraçada!<br />PD: I encara falta la tarta de poma! Això el diumenge.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-66298282402544831962011-05-05T01:27:58.964-07:002011-05-05T01:27:58.964-07:00Per molts anys!!! I per celebrar-lo has triat el m...Per molts anys!!! I per celebrar-lo has triat el millor pastís d'aniversari que existeix :)<br /><br />Felicitats, t'ha quedat espectacular!!!!<br />Per mi, el secret està en el masssapà del pa de pessic, el fa diferent a la resta de Sacher que he tastat, no trobes?<br />I la glassa que has fet també queda molt bé, és veritat que es pot congelar i després queda igual de bé. <br />M'encanten les esplemes de marieta, són una monada!<br />Nena, quina Setmana Santa, entre Sant Jordi, Mones de Pasqua, lioneses i el teu aniversari, casa teva deu haver semblat una pastisseria professional, je je je...Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-79358522819459580142011-05-05T01:24:26.496-07:002011-05-05T01:24:26.496-07:00Felicidades Gemma!!! Esta es perfecta para el cump...Felicidades Gemma!!! Esta es perfecta para el cumple de mi marido, adicto al chocolate y más si está en una tarta, tengo un mes para prepararla jajaja<br />BesosHevahttps://www.blogger.com/profile/06534208350587943532noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-41863789996537120592011-05-05T01:03:19.978-07:002011-05-05T01:03:19.978-07:00Mónica, vaig llegir que la Gemma l'havia conge...Mónica, vaig llegir que la Gemma l'havia congelat però no sabia si el resultat un cop descongelada seria el mateix o no. Com que per les quantitats de la recepta en surt molta i molta doncs jo vaig fer el mateix i queda la mar de bé, igual que la primera vegada, reacciona igual de bé quan la tires per sobre el pastís.<br /><br />Moltes gràcies per tots els vostres comentaris. No tinc massa temps per contestar-vos aquí ni per visitar els vostres blogs però us vaig seguint i m'agrada formar part del grup. Petonets.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-91530622513626121872011-05-05T01:03:01.443-07:002011-05-05T01:03:01.443-07:00MOLTES FELICITATS ¡¡¡¡, encara que arribi tard. La...MOLTES FELICITATS ¡¡¡¡, encara que arribi tard. La veritat es que amb les ultimes entrades has posat el llistó molt alt. <br />Aquest pastís t'ha quedat deliciós i esplendit, digne d'un aparador de pastisseria. <br />PetonsQUIMAhttps://www.blogger.com/profile/02314519575143490503noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-78324987133310636032011-05-05T00:59:55.125-07:002011-05-05T00:59:55.125-07:00Moltíssssssssssssssssssimes felicitats guapa! això...Moltíssssssssssssssssssimes felicitats guapa! això s'avisa abans. Com m'agrada la sacher!!! t'ha quedat espectacular!!! i la cobertura perfecte!!!! una presentació de pastisseria!!!!! Molts petonetsJudithhttps://www.blogger.com/profile/07689790679503047870noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-26517123919906394972011-05-05T00:57:33.050-07:002011-05-05T00:57:33.050-07:00MOLTES FELICITATS!!!!!! encara que una mica tard. ...MOLTES FELICITATS!!!!!! encara que una mica tard. <br />Deuries desfruitar amb aquesta Sacher de xocolata, es veu preciosa i sent de la Gemma èxit assegurat<br />Molts petonsFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-45979493959451415352011-05-05T00:57:16.579-07:002011-05-05T00:57:16.579-07:00Quina pintassa de Sacher!! Felicitats!!
nosaltres ...Quina pintassa de Sacher!! Felicitats!!<br />nosaltres la tenim pendent de tornar a fer, que va ser el meu aniversari i el Xavi me'n va fer una... però no vam pensar en fer les fotos!! jajaja<br />Petonets<br />SandraAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-78902311288753330192011-05-05T00:52:18.623-07:002011-05-05T00:52:18.623-07:00Per molts anys Gemma! Quin bona manera de celebrar...Per molts anys Gemma! Quin bona manera de celebrar-ho, la foto del tall és perfecte, què bo que deuria estar! És un pastís que m'encanta.<br />No sabia que es podia congelar la glaça.<br />Molts petonets!Coses de Llàbirohttps://www.blogger.com/profile/16829312925401226346noreply@blogger.com