tag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post5932991049209696708..comments2023-10-07T02:35:01.421-07:00Comments on Fogons: Plum-cakeGemmahttp://www.blogger.com/profile/18068530375181845866noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-14967023636933570472010-12-05T04:10:16.729-08:002010-12-05T04:10:16.729-08:00Apa Gemma, això sí que és perceberància (o tossude...Apa Gemma, això sí que és perceberància (o tossuderia?)...m'alegra saber que ja tens l'esmorzar per tota la setmana!jaja! Si te n'afartes porta-me'n una mica per mi!<br />Petons!!la gemmotahttps://www.blogger.com/profile/17658921710821159034noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-92200758733663218372010-12-04T12:49:47.623-08:002010-12-04T12:49:47.623-08:00Que bo el plum cake...m'encanta!!! així que ti...Que bo el plum cake...m'encanta!!! així que tindras esmorzar per dies, eh???? jijiji!!! <br />Petunets, <br />Eva.El cullerot Festuchttps://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-53637702101260953872010-12-03T09:34:00.740-08:002010-12-03T09:34:00.740-08:00Gemma, sí que ets tossuda!! ;) jeje Així és com se...Gemma, sí que ets tossuda!! ;) jeje Així és com se n'aprèn! Pel que expliques imagino que el motlle devia ser massa gran per les quantitats...<br />Així al final amb quin et quedes després del repòs?<br />Petons!Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-4399134028011360512010-12-02T14:42:49.582-08:002010-12-02T14:42:49.582-08:00Mira que jo també l'havia fet unes quantes veg...Mira que jo també l'havia fet unes quantes vegades el de la Montserrat Seguí! Veient els teus me'n tornes fer venir ganes, i això que dius que amb els dies guanyen és ben veritat, o sigui que ja tens esmorzar, berenar o postres per anar fent!Visc a la Cuinahttps://www.blogger.com/profile/13891227490277416693noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-41417276771387675362010-12-02T07:58:31.478-08:002010-12-02T07:58:31.478-08:00Jo si que faig moltes receptes de la Montserrat Se...Jo si que faig moltes receptes de la Montserrat Seguí i aquest plum cake n'es una, a casa meva no els i agrada la fruita confitada i el faig amb daus de poma i pinyons pel cim, queda deliciós. Prova'l ja veuràs com els hi agradarà mes!<br /><br />PetonsJudithhttps://www.blogger.com/profile/15877388394836477464noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-49514175611530100252010-12-02T07:14:58.822-08:002010-12-02T07:14:58.822-08:00Que duri, que duri... Un plum cake fantàstic. Per ...Que duri, que duri... Un plum cake fantàstic. Per acompanyar una tassa calentona de llet, cafè...Una abraçada!mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-68851736043414557642010-12-02T02:09:18.257-08:002010-12-02T02:09:18.257-08:00Simplemente deliciosos Gemma y me encanta con las ...Simplemente deliciosos Gemma y me encanta con las frutitas, menudo toque más navideño,. besitos y feliz día guapa...MARÍA JESÚShttps://www.blogger.com/profile/16491716397161665632noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-48084302057370192692010-12-02T02:01:33.367-08:002010-12-02T02:01:33.367-08:00Segurament el motlle era massa gran...
De totes ma...Segurament el motlle era massa gran...<br />De totes maneres, el plum cake clàssic porta moltíssima mantega, és així, els anglesos són molt bèsties amb la mantega, je je je...<br />Hi ha altres versions que porten menys mantega, però llavors ja són més semblants als nostres bescuits normals (crec que així és la recepta de la Montserrat Seguí). I també són molt bons!<br />Això sí, el plum cake clàssic necessita el repòs, oi? Amb els dies millora molt ;)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-91546227063993869892010-12-02T00:30:30.112-08:002010-12-02T00:30:30.112-08:00Mmmmmmm.... ara per esmorzar amb un talladet... ai...Mmmmmmm.... ara per esmorzar amb un talladet... aixxxxxxx quina bona pinta!<br />PetonetsAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/06503040907985566889noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-43544153976039476542010-12-01T23:15:35.684-08:002010-12-01T23:15:35.684-08:00Interessant, jo de la Montserrat Seguí no he fet c...Interessant, jo de la Montserrat Seguí no he fet cap recepta (faig pocs postres) però de la Gemma totes les que he fet han estat un èxit. Si no ha pujat doncs mala sort i fer algun petit canvi a la propera -potser la Gemma si es passa ens pot proposar alguna coseta a canviar?-<br /><br />En tot cas, com bé dius el que compta és el sabor :))starbasehttps://www.blogger.com/profile/13944549718540047060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-77532424376616276212010-12-01T15:30:25.047-08:002010-12-01T15:30:25.047-08:00POrrr favorrr, se ve de vicio. ¡Qué colorcito!
Gua...POrrr favorrr, se ve de vicio. ¡Qué colorcito!<br />Guardame un trocin para el desayuno.<br />;-D<br />Besitos.Amandahttps://www.blogger.com/profile/12401412263404931567noreply@blogger.com