tag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post5488429443495725690..comments2023-10-07T02:35:01.421-07:00Comments on Fogons: Brioix de Julia ChildGemmahttp://www.blogger.com/profile/18068530375181845866noreply@blogger.comBlogger28125tag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-72263333630642256202011-11-16T10:33:59.050-08:002011-11-16T10:33:59.050-08:00Que bonito!! Ahí solito, esta divino!!
Me lo devo...Que bonito!! Ahí solito, esta divino!!<br /><br />Me lo devoraba todo.<br /><br />Besotes :DMaytehttps://www.blogger.com/profile/01814103578345763959noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-42827370168880086012011-11-16T07:47:30.561-08:002011-11-16T07:47:30.561-08:00Ohhhhh!!fins i tot m'arriba l'oloreta que ...Ohhhhh!!fins i tot m'arriba l'oloreta que desprènen a Banyoles.<br />Jo també tinc la panificadora i el pa m'agrada més coure'l al forn la textura que queda a la pani no m'agrada.Judithhttps://www.blogger.com/profile/15877388394836477464noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-68910641333251999302011-11-16T07:09:12.993-08:002011-11-16T07:09:12.993-08:00Els panets t'han queda't genial!
Per a nos...Els panets t'han queda't genial!<br />Per a nosaltres la panificadora és imprecindible, no hi ha setmana que no l' utilizem. Ja veuràs que com més la facis servir, més be et surtiran el pans.Gent jove pa touhttps://www.blogger.com/profile/17459555314790660653noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-35311438520132552992011-11-16T01:10:38.376-08:002011-11-16T01:10:38.376-08:00T'han quedat preciosos!!!
PTNTS
DolçaT'han quedat preciosos!!!<br /><br />PTNTS <br />DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-82454506240277359642011-11-15T23:25:26.165-08:002011-11-15T23:25:26.165-08:00Moltes gràcies a tots/es pels vostres comentaris, ...Moltes gràcies a tots/es pels vostres comentaris, és el fa alegre aquest blog!<br /><br />Alba, potser si que va ser la farina, la vaig comprar a la fleca i no ser fins a quin punt és de força força. Potser compraré la de Harina Santa Rita, aquella diu 'gran fuerza', si no recordo malament.<br /><br />Mercè, també apunto pels ous, que eren massa grossos, però de totes maneres van sortir boníssims, super tous, fins hi tot al cap de tres dies estaven la mar de bé, però llavors va ser la seva fi!<br /><br />Ja tinc ganes de tornar-los a fer!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-26172155996423551802011-11-15T22:34:09.829-08:002011-11-15T22:34:09.829-08:00Gemma!! Quina maravella de brioixos, es veues supe...Gemma!! Quina maravella de brioixos, es veues super esponjosos (a la primera foto sembla que tingui una textura de donut i tot, què bo!!).<br />COm diu la Gemma a mi també em sembla que la massa pels brioixos queda més líquida, però si no la podies treballar algo haurà passat. En un curs que vaig fer de pa ens van explicar que no totes les farines nomenades de força tenen la mateixa força (quantitat de gluten). Com més alt sigui el contingut de gluten, més aigua absorbeix. Per tant, potser la farina que tu as fer servir tenia menys força que la de la Julia Child...és una idea, potser no té res a veure, jeje!<br />Sigui com sigui, t'han qedat perfectes i jo me'ls copiaré amb motllo incorporat! :)<br /><br />Molts petonets! <br /><br />P.D.: espero que la teva mare estigui millor!Albahttps://www.blogger.com/profile/09838057634605646238noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-91688095657134879332011-11-15T15:06:36.045-08:002011-11-15T15:06:36.045-08:00Pero que bonitos te han quedado! que maravilla de ...Pero que bonitos te han quedado! que maravilla de brioches!<br />Te felicito.<br />BesitosAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-908061101798720722011-11-15T14:07:28.863-08:002011-11-15T14:07:28.863-08:00Gemma, doncs podrien ser moltes coses, la humitat ...Gemma, doncs podrien ser moltes coses, la humitat ambiental pot fer que les mateixes quantitats que sempre et funcionen, doncs en un dia de pluja la massa admeti més farina... també podria ser que els ous siguin més grans (la mantega no crec que sigui). Però et van quedar molt bé!!<br />Petons!Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-40168798386461149032011-11-15T14:05:29.683-08:002011-11-15T14:05:29.683-08:00Doncs encara que tu et facis moltes preguntes, a m...Doncs encara que tu et facis moltes preguntes, a mi em semblen fantàstics!Glòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-71092180655699956192011-11-15T13:43:10.116-08:002011-11-15T13:43:10.116-08:00No et pots queixar en absolut, són guapíssims!No et pots queixar en absolut, són guapíssims!Visc a la Cuinahttps://www.blogger.com/profile/13891227490277416693noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-32744081102763654042011-11-15T12:56:57.966-08:002011-11-15T12:56:57.966-08:00Hola guapa tu
que bons queden , es una bona recep...Hola guapa tu<br /><br />que bons queden , es una bona recepta, te ha quedat molt maco,<br /><br />mil petonets SusannaEn Roc a la Cuinahttps://www.blogger.com/profile/01267953621534304429noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-68224595569945528032011-11-15T10:06:39.095-08:002011-11-15T10:06:39.095-08:00Un repte que tinc pendent, el brioix de Julia Chil...Un repte que tinc pendent, el brioix de Julia Child!!el taller de cuinahttps://www.blogger.com/profile/17159844375585978866noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-73025858260933569072011-11-15T09:49:00.468-08:002011-11-15T09:49:00.468-08:00Si no ho expliques, ningú diria que has tiongut pr...Si no ho expliques, ningú diria que has tiongut problemes1 t'han quedat una brioixos excel·lents!!Teresahttps://www.blogger.com/profile/15962411942246864623noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-90926294448272919382011-11-15T09:10:26.281-08:002011-11-15T09:10:26.281-08:00Peerò que macos t'han quedat. Fan venir gana d...Peerò que macos t'han quedat. Fan venir gana de veres. Ara en berenaria un amb pernil i formatge. Nyamm!<br />MOltes gràcies per participar. Molts petonets!Marinahttps://www.blogger.com/profile/06838827495823144832noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-1178571674704459302011-11-15T08:31:08.434-08:002011-11-15T08:31:08.434-08:00T'han quedat fantàstics!! A mi també em fa grà...T'han quedat fantàstics!! A mi també em fa gràcia una panificadora, però m'hauré d'esperar a que els meus fills se'n vagin de casa per ampliar la cuina.. jajajaj!!Cristinahttps://www.blogger.com/profile/08526059788077341840noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-41840545609081536572011-11-15T07:15:18.511-08:002011-11-15T07:15:18.511-08:00t'han quedat unes fotos perfectes !!! m'ag...t'han quedat unes fotos perfectes !!! m'agrada el blog <br /><br />petonetsIsabelhttps://www.blogger.com/profile/05123985820947274355noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-36425117746591354982011-11-15T06:37:37.098-08:002011-11-15T06:37:37.098-08:00Oh, t'han quedat espectaculars!! Quina bona pi...Oh, t'han quedat espectaculars!! Quina bona pinta Gemma!! Ja veus que li pots treure bon profit a la panificadora!<br />Moltes gràcies per participar!<br />Petonets<br />SandraAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-46253704697097202642011-11-15T04:55:29.385-08:002011-11-15T04:55:29.385-08:00Preciosos, Gemma, i en porcions individuals són ir...Preciosos, Gemma, i en porcions individuals són irresistibles.<br />A mí també em porten boges les fotos quan acabo tard una recepta i no hi ha llum.... ;-P<br /><br />Per cert, el llevat de París, és algun tipus de llevat en particular? <br /><br />Merci i petons!Helena / Rico sin Azúcarhttps://www.blogger.com/profile/06544076992770176868noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-86200944402091648942011-11-15T03:39:33.123-08:002011-11-15T03:39:33.123-08:00Són super temptadors!Són super temptadors!Irmahttps://www.blogger.com/profile/11225773886275599784noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-21013051369083575372011-11-15T03:38:29.716-08:002011-11-15T03:38:29.716-08:00No se como serian tus intentos anteriores con la m...No se como serian tus intentos anteriores con la maquinita pero el de hoy es de 10 ¡que pinta tienen!!! me estan dando ganas de comprarme una panificadora. Gracias a ti por escribir este blog.<br />BesotesHevahttps://www.blogger.com/profile/06534208350587943532noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-65758423537287775312011-11-15T02:48:37.710-08:002011-11-15T02:48:37.710-08:00Però quina xulada de brioxos!!!! m'encanten! s...Però quina xulada de brioxos!!!! m'encanten! són tant bons oi?? t'han quedat genials Gemma!!!<br />Per cert...vaig tant liada cada dia més, que no et vaig comentar res del email que ens vares enviar!!! espero que la teva mare es recoperi del tot i que la cuidis molt!!!! I encara que no ens poguem trobar, nosaltres que estem una miqueta més a prop podriem veure'ns algun dia!!<br />Un petonàs guapa!!Ingridhttps://www.blogger.com/profile/13557314719672664884noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-13547151222390155022011-11-15T02:07:18.266-08:002011-11-15T02:07:18.266-08:00Te han quedado riquísimos Gemma, y si es una recet...Te han quedado riquísimos Gemma, y si es una receta de la Julia Child mejor aún, me trae muy buenos recuerdos porque fue cuando te empecé a conocer un poco mejor jeje. me llevo uno para el café y seguro que los preparo pronto. Ánimo con la pani, al final será tu amiga inseparable...MARÍA JESÚShttps://www.blogger.com/profile/16491716397161665632noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-38011146808433275622011-11-15T01:57:51.842-08:002011-11-15T01:57:51.842-08:00Ahir justament vaig començar a veure la peli de Ju...Ahir justament vaig començar a veure la peli de Julie&Julia.<br />El brioix m'encanta però no me n'acabo de sortir...<br />Petons.Coses de Llàbirohttps://www.blogger.com/profile/16829312925401226346noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-30779081406083492242011-11-15T01:07:47.835-08:002011-11-15T01:07:47.835-08:00Non conoscevo qesta ricetta, complimenti per lo sp...Non conoscevo qesta ricetta, complimenti per lo splendido risultato... devono essere troppo buoni! UN abbraccio e buonissima giornatamarianna franchihttps://www.blogger.com/profile/07107479236807394458noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-24297165222920878932011-11-15T00:53:33.244-08:002011-11-15T00:53:33.244-08:00Per fi has fet la pau amb la maquineta :)
El pa ti...Per fi has fet la pau amb la maquineta :)<br />El pa tipus brioix crec que ja queda molt humit, però no en tinc ni idea... potser algú altre et pordrà ajudar. Però al final t'han quedat sensacionals!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.com