tag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post4601404226832633562..comments2023-10-07T02:35:01.421-07:00Comments on Fogons: EscalivadaGemmahttp://www.blogger.com/profile/18068530375181845866noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-29908758687893910862013-07-03T15:51:16.244-07:002013-07-03T15:51:16.244-07:00Gemma!!! burra jo, que ha passat una setmana i fin...Gemma!!! burra jo, que ha passat una setmana i fins ara no t'he dit res!! ai mare meva, ho sento!! <br />I a més amb el que m'agrada l'escalivada, la vas encertar de ple! A l'estiu sempre n'acostumem a fer amb els productes de l'hort i la conservem perquè ens duri tot l'hivern. M'encanta com a acompanyament o damunt d'una llesca de pa amb tomàquet... És tardíssim però quina gana que m'ha agafat! <br />Moltíssimes gràcies per la dedicatòria i també per aquesta explicació tan completa, de veritat! <br />Petons guapa! Bethttp://www.tastarutes.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-73943116284669813172013-07-02T05:28:55.240-07:002013-07-02T05:28:55.240-07:00Que buena ;) Me ha encantado todo, la información ...Que buena ;) Me ha encantado todo, la información genial y la escalivada...justamente ayer hablaba con unas amigas de este plato y recordaba cuando mi madre la hacía y el olor de pimientos rojos asados invadía toda la casa mmmm...delicioso!<br />Besos ;) Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13835879394497060476noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-18995693366994484662013-07-01T03:40:16.290-07:002013-07-01T03:40:16.290-07:00Mmmmm, quasi que m'agradaria provar de fer l...Mmmmm, quasi que m'agradaria provar de fer la recepta antiga, ou dur, formatge de cabra, oli, herbes, m'agrada. Ens hauries haver fet un bis, moderna antiga, jejeje.<br /><br />Molt bona!!<br /><br />Muas!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/18422459727452408559noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-53672928116352505562013-06-30T06:49:40.316-07:002013-06-30T06:49:40.316-07:00Jo sempre faig l'escalivada al damunt del foc ...Jo sempre faig l'escalivada al damunt del foc però haig de reconèixer que deu ser més pràctic i sobretot més net fer-ho al forn. Per la pinta que fa la foto... Mmm!<br />Martaesborrarhttps://www.blogger.com/profile/07903425752162421179noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-21944575807447409912013-06-29T08:56:59.401-07:002013-06-29T08:56:59.401-07:00Buenísima y muy sana. Es de los platos que más adm...Buenísima y muy sana. Es de los platos que más admiro de la cocina tradicional catalana. Me parece buenísimo. Cósima Piovascohttps://www.blogger.com/profile/14595053811913597078noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-64171094199582500542013-06-28T14:26:59.329-07:002013-06-28T14:26:59.329-07:00Boníssima l'escalivada!! m'encanta, sempre...Boníssima l'escalivada!! m'encanta, sempre que fem barbacoa en fem i alegren els plats de planxa del dia a dia ;-). Bon cap de setmana!!Evahttps://www.blogger.com/profile/06828316644282925063noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-91665227618301789172013-06-28T08:27:54.117-07:002013-06-28T08:27:54.117-07:00Gemma,
A l'estiu el meu marit i jo pràcticamen...Gemma,<br />A l'estiu el meu marit i jo pràcticament mengem escalivada cada dia. Feta a la barbacoa, no té comparació amb cap altre plat.<br />Bon cap de setmana,<br />NaniLa Cuina Violetahttps://www.blogger.com/profile/10609157018009682488noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-7817294347707020202013-06-28T06:23:00.007-07:002013-06-28T06:23:00.007-07:00amb el que ens agrada l'escalivada a casa!!! q...amb el que ens agrada l'escalivada a casa!!! quina pintassa Gemma, la Bet segur que està igual de contenta. Molts petonets i bon cap de setmanaJudithhttps://www.blogger.com/profile/07689790679503047870noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-64649542117625313272013-06-27T21:02:11.997-07:002013-06-27T21:02:11.997-07:00M'encanta l'escalivada!! Al forn no és el ...M'encanta l'escalivada!! Al forn no és el mateix que a la brasa, clar...<br />Jo també hi poso carbassó.Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-4176546776544571362013-06-27T12:36:27.087-07:002013-06-27T12:36:27.087-07:00Insuperable!!! m´encanta la escalibada, totes les ...Insuperable!!! m´encanta la escalibada, totes les verdures que la componen son la meva debilitat.. Petons,Joaquinahttps://www.blogger.com/profile/01540046930115994138noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-89475382301309569642013-06-27T12:32:02.532-07:002013-06-27T12:32:02.532-07:00Ka escalibada es una receta que aparte de rica, co...Ka escalibada es una receta que aparte de rica, combina con muchos platos, tanto de carne como pescado<br />BssDolores-MiGranDiversionhttps://www.blogger.com/profile/00510786432682741033noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-11855622996347285182013-06-27T11:28:24.305-07:002013-06-27T11:28:24.305-07:00Has anat a tocar un dels meus clàssics de l'es...Has anat a tocar un dels meus clàssics de l'estiu... m'alimento de salmorejo/gazpacho i escalibada (m'has deixat preocupada amb la solanina...)<br />M'han encantat totes les explicacions... i l'origen àrab del plat... jo la faig com tu al forn...però em de reconeixer que el sabor del fum feta a la graella o a la barbacoa, li dona un aire molt diferent... i encara si cap, mès deliciòs.<br />Un gran plat sens dubte...que encara es esconòmic i deliciós..... <br />Bon cap de semana!!!!!abrilhttps://www.blogger.com/profile/17880051194346150145noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-64611817908598101062013-06-27T10:59:42.771-07:002013-06-27T10:59:42.771-07:00Hola Gemma, por estos lares a la escalivada, la de...Hola Gemma, por estos lares a la escalivada, la denominamos mullaó,..es un plato muy rico.....y si me permites, cuando la hagas la próxima vez, pon una o dos cebollas más, las dejas que se asen bien, después sacas lo que no sirva, las cortas al estilo juliana, pones por encima orégano y un buen chorreón de aceite de oliva, y la sal al gusto, lo mezclas y está buenísimo.........saludos pacopacohttps://www.blogger.com/profile/10997931799275090934noreply@blogger.com