tag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post3987858184529274950..comments2023-10-07T02:35:01.421-07:00Comments on Fogons: Pastís de recuit amb confitura d’avellanes i prunesGemmahttp://www.blogger.com/profile/18068530375181845866noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-36012869433642055002013-10-15T03:04:20.138-07:002013-10-15T03:04:20.138-07:00Madre mia que pintaza!!! tiene una pinta espectacu...Madre mia que pintaza!!! tiene una pinta espectacular y las fotos son muy bonitas.<br /><br />Besos<br />Miguel<br />lareposteriademiguel.comMiguel Hinojosahttps://www.blogger.com/profile/06609638557987257002noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-2020579106294685882013-10-14T03:03:45.252-07:002013-10-14T03:03:45.252-07:00Mare meva quin pastís! Ha de ser d'aquells que...Mare meva quin pastís! Ha de ser d'aquells que recordes temps després! PetonsNúriahttps://www.blogger.com/profile/10889551538378715987noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-23999720311229452542013-10-13T12:55:53.663-07:002013-10-13T12:55:53.663-07:00Un pastís exquisit, que guapo que es veu!Un pastís exquisit, que guapo que es veu!VISCalacuinahttps://www.blogger.com/profile/03972103820999405709noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-16573057924038558952013-10-12T14:42:00.914-07:002013-10-12T14:42:00.914-07:00El teu desig final de que esperes que ens agradi s...El teu desig final de que esperes que ens agradi sobra. Només veient les fotos ja ens agrada, en acabar de llegir la recepta encara més. El consell de que no cal coure la massa abans fas bé de donar-lo, a mi m'ha passat alguna vegada.<br />Una abraçada,<br />NaniLa Cuina Violetahttps://www.blogger.com/profile/10609157018009682488noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-545845845473884422013-10-12T08:40:43.597-07:002013-10-12T08:40:43.597-07:00Me encanta cómo lo has hecho. Le haría un monument...Me encanta cómo lo has hecho. Le haría un monumento al requesón. Un besito.Cósima Piovascohttps://www.blogger.com/profile/14595053811913597078noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-18847815047960525482013-10-12T06:19:44.777-07:002013-10-12T06:19:44.777-07:00Quina delicia de pastís !! I la confitura ha de se...Quina delicia de pastís !! I la confitura ha de ser bonissima . <br />PetonsQUIMAhttps://www.blogger.com/profile/02314519575143490503noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-28387851457462946142013-10-12T02:31:55.788-07:002013-10-12T02:31:55.788-07:00Molt ben pensat combinar el recuit amb la melmelad...Molt ben pensat combinar el recuit amb la melmelada de l'altre dia. Aquest pastís ha de ser boníssim i molt fi com dius tu. Petonets i bon cap de setmana.<br /><br /><br />Mercèhttps://www.blogger.com/profile/02260299031703359592noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-8825926520898799352013-10-11T13:44:18.054-07:002013-10-11T13:44:18.054-07:00Amo el requesón, creo que podría comerlo en salado...Amo el requesón, creo que podría comerlo en salado con tartas y nueces o en dulce como tu fabulosa tarta, con miel, solito, que buena esa confitura!!<br /><br />Un beso preciosa.Maytehttps://www.blogger.com/profile/01814103578345763959noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-42146899716965120512013-10-11T12:19:11.527-07:002013-10-11T12:19:11.527-07:00ui, això té mooolt bona pinta, eh?? i massa torrat...ui, això té mooolt bona pinta, eh?? i massa torrat, no, al contrari, crec que t'ha quedat al punt just! :)<br />una abraçada!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14198039443750570597noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-65290956359844821572013-10-11T11:55:55.516-07:002013-10-11T11:55:55.516-07:00molt bona idea posar la confitura sota el recuit.....molt bona idea posar la confitura sota el recuit... segur que es un contrast bonísim i el pastís hi guanya i te un contapunt agridolç i cruixent dels fruits secs.... molt bé, gemma, una creació estupenda!abrilhttps://www.blogger.com/profile/17880051194346150145noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-38331073032662811572013-10-11T06:30:38.884-07:002013-10-11T06:30:38.884-07:00Quines fotos tan maques i quina bona pinta!!! Això...Quines fotos tan maques i quina bona pinta!!! Això sí tinc un parell de dubtes: per a la masa lliga bé amb només 15 g de mantega? i el recuit que és formatge? perque veig que als ingredients poses recuit i després a la preparació formatge.<br /><br />Petonets!!<br />Rosa Ballerinahttps://www.blogger.com/profile/04532565996939714927noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-27115460024813855392013-10-11T05:21:41.266-07:002013-10-11T05:21:41.266-07:00M'encanten tots els pastissos de formatge, i l...M'encanten tots els pastissos de formatge, i la combinació amb la melmelada sempre queda molt bé. I bona idea posar-la entre la base i el farcit, enlloc de la típica cobertura a sobre ;)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-39929904766406690252013-10-11T04:33:44.748-07:002013-10-11T04:33:44.748-07:00Ha de ser deliciós, aquest pastís!! Ha de ser deliciós, aquest pastís!! Tapa't de tapeshttps://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.com