tag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post3684742318179287269..comments2023-10-07T02:35:01.421-07:00Comments on Fogons: Coca de la tietaGemmahttp://www.blogger.com/profile/18068530375181845866noreply@blogger.comBlogger19125tag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-53254197946801264882010-04-28T02:05:40.235-07:002010-04-28T02:05:40.235-07:00Ui, ho tens una mica malament de menjar coca i fer...Ui, ho tens una mica malament de menjar coca i fer dieta. Si, realment ho tens mooooooolt malament. Millor que et quedis amb que és de la tieta i avall que fa baixada!<br />Una abraçada!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-72771784777953831992010-04-28T01:37:06.807-07:002010-04-28T01:37:06.807-07:00De primer he llegit coca de la dieta i m'ha vi...De primer he llegit coca de la <i>dieta</i> i m'ha vingut una curiositat bàrbara per descobrir com menjar coca i fer dieta... però veig que no hi ha manera!!!Rubenhttps://www.blogger.com/profile/11910207641849212756noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-37760420590780487162010-04-27T00:32:03.598-07:002010-04-27T00:32:03.598-07:00Ui, les que teniu farina d'ametlla guardada i ...Ui, les que teniu farina d'ametlla guardada i no en sabeu què fer! també podeu provar la Torta caprese de l'Alfons de Les receptes de St. Hilari (ui, sembla que ja m'he fet patrocinadora d'aquesta recepta però és que està boníssima!)<br /><br />Si, les tietes són un niu de sabiesa culinària! i els blogs són un no acabar mai, cada dia hi trobes alguna sosrpresa o altra. <br /><br />María Jesús, el dibujo de Sant Jordi me lo mandó una compañera de trabajo el año pasado y me gustó mucho, y este año me toca a mi compartirlo con los demàs.<br /><br />Moltes gràcies Carmen! És que s'acosta el meu aniversari i com que aquesta vegada trio jo (jejejeje!) tinc el caprici d'un braç de gitano i el tema dels dibuixets m'ha agradat molt i el pa de pessic t'ha quedat fantàstic.<br /><br />Xavier, Totes les postres fetes amb farina d'ametlla són un èxit!<br /><br />I si Gemma, si hi afegim un tros de xocolata ja no et dic res, sublim! <br /><br />Jo tinc el llibre de les cuineres de Sils i està molt bé, plena de receptes tradicionals però que també et sorprenen. És un col·lectiu fantàstic i cada any fan un sopar de luxe, on engalanen tot el pavelló de Sils com si fos festa major i cada cuinera prepara una cassola. Res, de luxe!<br /><br />Moltes gràcies a tots. Estic batent record de comentaris!!!! Milions de petons a tots.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-30754245609669437732010-04-26T13:53:27.835-07:002010-04-26T13:53:27.835-07:00Les tietes són la pera. Jo he fet servir una recep...Les tietes són la pera. Jo he fet servir una recepta d'una tieta per al meu post d'avui. Un pou de ciencia les tietes!!starbasehttps://www.blogger.com/profile/13944549718540047060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-40967885761377150032010-04-26T13:23:40.876-07:002010-04-26T13:23:40.876-07:00Apuntada queda la recepta!!! M'encanta fer bis...Apuntada queda la recepta!!! M'encanta fer biscuits i coques per esmorzar...i aquest té una pinta....mmmmm!<br />Petunets, <br />Eva.El cullerot Festuchttps://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-50711481188381305402010-04-26T12:49:57.324-07:002010-04-26T12:49:57.324-07:00Una coca riquísima y te ha quedado preciosa, viend...Una coca riquísima y te ha quedado preciosa, viendo el corte lo dice todo jeje. El dibujito de Sant Jordi precioso. GRacias y besitos....MARÍA JESÚShttps://www.blogger.com/profile/16491716397161665632noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-24740681584003214212010-04-26T11:28:36.784-07:002010-04-26T11:28:36.784-07:00Es una coca clàssica que dona mols bons resultats
...Es una coca clàssica que dona mols bons resultats<br />PetonsFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-33421465359323429602010-04-26T10:07:59.013-07:002010-04-26T10:07:59.013-07:00T'ha quedat xulíssima! Em ve gana només de veu...T'ha quedat xulíssima! Em ve gana només de veure les fotos. La provaré de seguida! Gràcies per la recepta!Visc a la Cuinahttps://www.blogger.com/profile/13891227490277416693noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-13510060839256186402010-04-26T06:51:20.593-07:002010-04-26T06:51:20.593-07:00Quina bona pinta que fa aquesta coca!
de fet les ...Quina bona pinta que fa aquesta coca! <br />de fet les receptes de les avies i tietes són les millors.Judithhttps://www.blogger.com/profile/15877388394836477464noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-13780053548326303712010-04-26T05:29:19.032-07:002010-04-26T05:29:19.032-07:00la textura de la coca es veu exquisita, flonja, um...la textura de la coca es veu exquisita, flonja, ummmm<br />El dia de sant jordi vaig tenir el llibre de les cuineres de sils a les mans i al final no m'hi vaig decidir a comprar-lo, si totes les receptes són com aquesta hauré de tornar a la llibreria.<br />pt!Eva Floreshttps://www.blogger.com/profile/07249883675751507548noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-8263842982642388582010-04-26T04:51:11.084-07:002010-04-26T04:51:11.084-07:00Hola vinc a contestar aquí per si de cas no passes...Hola vinc a contestar aquí per si de cas no passes pel meu bloc.<br />Primer, faig un rotllo amb el pa de pessic sense farcit i el paper d'enfornar, (ha de quedar com la massa de pasta de full comprada, que es desenrotlla i surt la massa). Després d'enrotllar amb paper, el cobreixo amb un drap humit. Això es fa perquè el pa de pessic "s'estovi", comenci a agafar forma i no s'esquerdi a l'hora de enrotllar. Després, omplir i enrotllar serà molt més fàcil.<br />I per tallar, primer ha de ser un ganivet llarg de pa, amb serra, posar la punta del ganivet sobre el pa de pessic i empènyer cap endavant pressionant lleugerament, fins que el mànec del ganivet arribi al pa de pessic, amb aquest moviment hauríem d'haver tallat el braç totalment, si no és així, tornar a posar el ganivet net allà on ens haguéssim quedat i tornar a repetir. Sempre s'haurà de netejar el ganivet perquè sinó, les restes taquen el pa de pessic.<br />Espero haver-me explicat millor, però veig que m'he liat molt :-(( <br />Ja em diràs.Carmenhttps://www.blogger.com/profile/15421905493722522566noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-68469238412151706582010-04-26T04:00:47.643-07:002010-04-26T04:00:47.643-07:00Nina, quina mengera aquestes ametletes i aquest su...Nina, quina mengera aquestes ametletes i aquest sucre de llustre per damunt. <br />Una delícia!<br /><br />Una besada!Xavierhttps://www.blogger.com/profile/01209164411494151683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-13908638486459898672010-04-26T03:15:46.713-07:002010-04-26T03:15:46.713-07:00Aquestes coques per berenar son delicioses! Amb un...Aquestes coques per berenar son delicioses! Amb una rajola de xocolata i sucades a la llet, mmm....Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-15930690763340103842010-04-26T02:42:37.011-07:002010-04-26T02:42:37.011-07:00Buena, buena ... que Ricas las coca eh? Me encanta...Buena, buena ... que Ricas las coca eh? Me encanta!.<br />BSSQuohttps://www.blogger.com/profile/08416811040084288877noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-27836902353711759702010-04-26T02:40:37.801-07:002010-04-26T02:40:37.801-07:00Jo també tinc farina d'ametlla sense aprofitar...Jo també tinc farina d'ametlla sense aprofitar!! Perfecte.starbasehttps://www.blogger.com/profile/13944549718540047060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-58440555446539685602010-04-26T02:16:54.862-07:002010-04-26T02:16:54.862-07:00Quina bona pinta que te, es veu molt tovet.
petons...Quina bona pinta que te, es veu molt tovet.<br />petonsNúriahttps://www.blogger.com/profile/03515063329641681110noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-38566008223391037612010-04-26T01:56:14.656-07:002010-04-26T01:56:14.656-07:00Quina bona pinta que te la coca de la tieta!!. he ...Quina bona pinta que te la coca de la tieta!!. he donat una ullada a la web de les "cuineres de sils" gràcies per donar tanta informació. Això dels blocs no té fi és un pou de sorpreses. Mercè VEl plat blanchttps://www.blogger.com/profile/04572776374464786553noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-61177231835345999752010-04-26T01:26:25.351-07:002010-04-26T01:26:25.351-07:00Un coc deliciós, les cuineres de Sils, tenen unes ...Un coc deliciós, les cuineres de Sils, tenen unes receptes estupendes.<br />PetonetsCarmenhttps://www.blogger.com/profile/15421905493722522566noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4921086962395237831.post-31462738421560427732010-04-26T00:57:24.198-07:002010-04-26T00:57:24.198-07:00M'apunto l'adreça de les cuineres i la rec...M'apunto l'adreça de les cuineres i la recepta!, justament estava pensant com aprofitar farina d'ametlla que tinc guardada, així que em va molt bé que l'expliquis, gràcies!té un aspecte inmillorable!mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.com